27.11.2009

Yhdet häät ja yhdet syntymäpäivät

Viime viikonloppuna saatiin juhlia ystävien häitä Rukan talvessa, mikä piristi kummasti mieltä Tampereen vesisateiden ja nurmikon vihreyden välissä. Kortti oli talveen sopivasti hopeansävyinen, korttipohja Tiimarista, hopeinen kukkataustapaperi Sinellistä. Keskustan Le Suhin 3D-kuvasta väritin lopuksi morsiamen hiukset tummiksi, mutta tämä alkuperäinen kuva on otettu paremmassa valossa, joten valitsin tämän. Muovikukat on koottu Askartelukerhon ja Tiimarin kukista, lehdet ovat sydänääriviivatarrojen keskustoja. Alareunassa kulkee myös läpikuultava Askartelukerhon nauha.

Mitä muuten itse Askartelukerhoon tulee, aloituspaketti oli kyllä kattava ja edullinen, mutta itse kerhon säännöt aika hämärät, koska paketeista ei saanut mitään tietoa etukäteen, vaan ne täytyi palauttaa asiakaspalautuksena. Kolmen peruutuksen jälkeen niitä ei sitten enää onneksi kuulunutkaan.

 
Samalla kertaa oli myös toisen ystäväni syntymäpäivä, joten yllätin hänet tällä kortilla. Pohjakartonki on kaksipuolista skräppipaperia Tampereen kädentaitomessuilta, muistaakseni Klemmarikellarin osastolta. Sisäpuoli on mintunvärinen ja porokuvioitu. Nyt kun tuli laitettua näin painavat koristeet, niin paperi on kyllä vähän liian ohutta, mutta vielä se pystyssä pysyy. Nalle on Tiimarin 3D-kuva, taustalla revittyä paperipussia ja hiekkaraidat kaksipuoleisella teipillä. Oikean reunan tummanpunainen aaltopahvi on Lidlin askartelupaketista, Kukka ja lehdet tehty Fiskarsin lävistäjillä (messuilta), keskustassa timantti (sitä en vienyt messuilta;) ja alareunassa ääriviivatarra. Aaltopahvin reunan alla on vielä kuviosaksilla leikattu suikale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!