27.4.2010

Ninni 5v

Esikoisprinsessamme täyttää huomenna viisi! Toisaalta ei uskoisi, että tyttö on jo niin iso, ja toisaalta taas tuntuu niin kuin lapset olisivat olleet meillä aina. Kortista sankari esitti toivomuksen, ettei tulisi mitään 3-vuotiaan pikkuveljen "sotkupiirustusta", joten äiti sitten laittoi korttiin kaikkea, mistä neiti tykkää, ja mallina toimi kätevästi Arkkikaupan haasteen luonnos, joka kyllä vaati tarkkaa kättä, kun yleensä olen huono teippaamaan papereita suoraan:p
Bellen kuva on kirjakerhon lehdestä, timanttikorvakoru Tiimarista, ja tausta on Folian ja kehys Lidlin pakkauksesta. Perhos-, kukka- ja hopeapaperit ovat Tiimarista, kuten myös foliokukkatarrat ja tarratagi, johon numeroääriviivatarra on kiinnitetty. Reprintin kukat ja Hobby & Crafting Funin kukkasirkkarenkaat ovat peräisin Sinellistä.
Kokeilin tässä ensimmäistä kertaa kiinnittää sirkkarenkaita ja helpostihan se kävi, vaikka jännitin alkuun, pilaanko kukat. Samaten ensimmäisiä kertoja käytössä minulla oli Fiskarsin ShapeCutter soikiolevyineen, jonka hankin vastikään, kun halusin saada ikkunat kortteihin ja soikeat ja pyöristettykulmaiset muodot paperista nopeammin ja siistimmin tehtyä. (Näytti olevan ainakin Ideaparkin Sinellissä -30% tänään.) Totuttelua alkuun vaatii tuo leikkurilla liikkeelle lähteminen, mutta aika siistithän noista soikioista tällä kertaa tuli! Aamulla nähdään sitten kortinsaajan ilme.

6 kommenttia:

 1. Ihana prinsessa kortti. Kivat värit ja onnistunut kokonaisuus.
  Kiva kun olit poikennut blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, varmasti päivänsankari tykkää!

  VastaaPoista
 3. Varmasti miellyttää saajaansa, ihana prinsessakortti.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, Belle ihastuttaa varmasti :) Kiva kun osallistuit, onnea arvontaan, ja neiti 5v:lle lämpimät onnitelut!

  VastaaPoista
 5. suloinen tyttömäinen kortti, josta jokainen 5v tyttönen tykkäisi. pinkki kun taitaa olla se ehdoton suosikkiväri.
  täällä on paljon muitakin tosi hienoja kortteja, tuo vappukortti on aivan verraton - tosi kivasti keksitty.
  kiitos käynnistä, vieraillaan toistekin;)
  viettäkää hauskat synttärit...

  VastaaPoista
 6. Sinullahan on täällä megahienoja kortteja vaikka kuinka, pitää vielä silmäillä lisää:))
  Eksyin sivuillesi Annennäpräilyjen sivulta.
  Lisäänkin sinut heti luettelooni:))

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!