24.5.2011

Turkoosi ylioppilaskortti

Ei tainnut äitini arvatakaan, minkälaisen haasteen heitti, kun ehdotti tilaamansa ylioppilaskortin väriksi turkoosia. Henkilökohtaisesti en väristä pidä oikeastaan missään sävyssä, mutta nyt keräsin rohkeuteni ja koetin saada jotain nättiä aikaan. Tästähän löytyy myöskin Bingohaasteen rivi ruusu, valkolakki, kimalle.
Kaivoin kätköistäni esille nuo Sinellin (vasemmalla) ja Tiimarin (oikealla) turkoosit paperit ja poimin Minnamannalta saamaani yo-tytön kuvaan värityksen niistä. Lilan mekon liukuvärjäys onnistui ihan kivasti. Taustan väritin myös akvarellikynällä, mutta jätin värin levittämällä siveltimellä, koska paperin pintatekstuuri näytti mielestäni hauskalta tuollaisena. Lakin lyyran väritin geelikynällä ja kukan nauhoihin laitoin päälle Sticklesiä.
Soikion taakse laitoin kullanvärisen kupinaluspaperin ja nurkkaan samaa muotoa ja väriä toistavan lyyraääriviivatarran. Kukassa on paperi-, kuviolävistetty paperi, muovi- ja haaraniittikerrokset ja takana mustia heteitä. Alareunassa Singaporesta tuomaani kukkanauhaa, jossa yllätyksekseni ei ollutkaan tarrataustaa, joten liiman kanssa joutui näpertämään. Mukavampi yllätys oli sen sijaan tuo kukkaketjun aaltomaisuus, kun se rullalla näytti ihan suoralta.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!