15.8.2011

ATC kesän iloksi

Esikoinen aloitti tänään eskarin ja kyllä äitiä jännitti.Parin viikon kuluttua kuopus aloittaa osapäivähoidon päiväkodissa, ja tyhjässä kodissa pitäisi sitten alkaa ahkerasti gradua kirjoittamaan. No, kyllä tästä selvitään; muutokset kuuluvat elämään. Vielä jatkuvan kesän iloksi ja sopivasti Arkkikaupan haasteeseen valmistui ATC "Kesätyttö", joka on vapaana vaihtoon.
Tytön kuva mainoksesta leikattu, kasvitarra ja luurankolehdet Tiimarista. Taustakartongin kohokuvioin embossaustaskulla ja viilasin pinnan rikki kynsiviilalla. Ihan "farkkumainen" tunnelma siitä tuli. Reunoille vielä vaaleanpunaista Stickles-kimalletta ja pari timanttia kulmiin, niin se oli siinä.
Noista neliapiloista tulikin vielä mieleeni kummajainen, jonka mieheni löysi pihalta viime kesänä. Ensimmäinen ikinä näkemäni viisiapila ja todennäköisesti viimeinenkin!

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti, söpöäkin söpömpi kuva :) ( Meillä on keräilty apilaa kilpikonnalle ja liskolle koko kesä sylikaupalla...) Tausta on kivasti tehty, tykkään! Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan iloinen kesäkortti !

  VastaaPoista
 3. Söpönen kesäkortti. Upea apila, suurikin - vai onko ihan pikkusen ihmisen kädessä?

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo kuva apilasta! Kivanvärinen yksilö :)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!