4.10.2011

Parane pian - ja joulukortti

Koukussa kortteihin sivuston haasteisiin kaksi 3D-korttia. Nämä tekniikat näyttävät minulla kiertävän aina aalloissa, eli välillä tulee peräkkäin kasa ATC:itä, välillä leimakuvakortteja ja välillä 3D:itä. Vintagekortit taitavat  olla ainoat, joita syntyy tasaiseen tahtiin.
Haasteena oli tehdä kortti ilman kukkia. Otin haasteen niin kirjaimellisesti, etten huolinut edes kukkapaperia tai kuvaa, jossa olisi kukkia. 3D on käsin leikattu ja muistaakseni LeSuhin. Tekstileima on Taitotaivaasta ja väritetty akvarellikynällä ja Stickles-kimalteella. Kuvan reunassa pätkä Eurokankaan nauhakujapitsin puolikasta ja alla pilkullinen nauha jostain askartelupaketista. Kiekuraleimaa koristelin timanteilla. Ajatukseni oli alkuun käyttää koristeena myös laastaria, mutta koska löysin vain jättisuuria laastareita, niin kiinnitin yhden sellaisen kortin taakse.
Joulukorttimaratoonissa oli aiheena enkeli ja tein yksinkertaistakin yksinkertaisemman kortin Moreheadin valmiiksi stanssatusta 3D-kuvasta. Korttipohjana Sinellin helmiäiskartonki, päällä pala reikäistä kiiltävää harsopaperia ja iso lumihiutaletarra, maassa lumiainetta ja ääriviivatarrateksti.
Myönnän, että joulukorttien tekeminen on minulle hiukan pakkopullaa, vaikka muuten jouluihminen olenkin. Kortteja lähetetään ja saadaan jouluna niin paljon, että se laskee mielestäni yksittäisen kortin arvostusta, joten niiden tekemisen eteenkään ei tee mieli nähdä hirveästi vaivaa. Siksi olenkin monena jouluna lähettänyt ihan kaupan kortteja, välillä taas on lasten kanssa askarreltu liukuhihnaperiaatteella. Mutta jospa tänä vuonna hyvissä ajoin aloittamalla saisi edes jonkunlaisen nipun itsetehtyjäkin kortteja stressittä kasaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!