12.4.2012

Vaaleanpunaista

"Pretty in pink" is the theme of the newest Sweet Pea Stampers' challenge. Pink has always been my favourite colour and Sweet Pea girls are my favourite stamps, so I really enjoyed making this card. It was the first time I made a center step card, but won't definately be the last. Thank you for looking!
Ruususen unesta heräillään hiljalleen pitkäksi venähtäneen askartelutauon jälkeen. Olin lasten kanssa pohjoisessa vanhempieni luona reilun viikon kevättalven touhuista nauttimassa, ja nyt oli taas mukavaa päästä askartelupöydän ääreen. Mikäpä sen mukavampi tapa aloittaa kortteilu kuin lempivärillä ja lempileimoilla. Sweet Pea Stampersin haasteaiheena oli vaaleanpunainen, joten sitä tässä kortissa nyt riittää.
Tein elämäni ensimmäisen center step -kortin näillä ohjeilla, ja nyt kun tekniikka tuli selväksi, niin voin seuraavilla kerroilla tehdä vähän pienempiä kortteja samalla mallilla. Tuo 15 cm tuntuu minusta turhan isolta. Toisaalta nyt sain melkein lyhentämättömänä mahtumaan tuonne oikeaan reunaan virpomisvitsoista talteen ottamani vaaleanpunaisen höyhenen. Kuvan värittelin taas Inktenseillä ja geelikynillä. Paperit ovat Tiimarin paperikosta, ja tuossa tummemmassa on kimallekuviota, joka ei oikein kuvassa näy. Kimalletta on myös lävistäjällä tekemissäni violeteissa pikkukukissa ja Jasun lävistämän perhosen reunoissa.
Madridista tuomani kukkapitsi on niin jämäkkää, että se pysyy suorassa, vaikka onkin kiinnitetty vain kapeasta reunastaan paperin reunan alle. Pidän siitä, kun kortissa on ilmavuutta ja tämä taittelumalli antaa siihen hyvät mahdollisuudet. Sydänkakkupaperi tytön kuvan alla on stanssattu kuten myös vaaleanpunainen kiekura vasemmassa alareunassa. Isompien kukkien keskustoina on haaraniitit ja isoimman kukan alla pitsiverhosta leikattu lehti, jonka kovetin liimalla. Alemmassa kuvassa näkyy kimallus ja kortin rakenne hiukan paremmin.

4 kommenttia:

  1. What a lovely card you have made. Thanks for taking part in the Sweet Pea Stampers Challenge this fortnight and best of luck. We hope to see you back again very soon. Best wishes, Kym, Sweet Pea Stampers Design Team xxx

    VastaaPoista
  2. Sorry to take so long to contact you. I have had no Internet for a month! Please would you send me your address so that I can send you some sweet pea stamps . Congratulations on winning.

    SooEjay@gmail.com

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!