30.5.2012

CD-kortti tytölle

Niinhän siinä usein käy, että kun jotain itselleen uutta juttua kokeilee, niin samantien syntyy useampi työ samalla tekniikalla. Ja minä kun juuri kehaisin, että en taida alkaa cd-kortteja liukuhihnalta suoltamaan! No, tämä Moreheadsin 3D-keiju tuli kasattua ensin ihan toisenlainen tausta mielessä, mutta sitten tuli mieleen kokeilla, kuinka cd kävisi tähän, kun tausta on pyöreä ja kiiltävä jo valmiiksi, ja tällainen siitä kortista sitten tuli.
Taustalla olevan skräppikartongin pinnassa on siellä täällä kimalletta. Kukkasiin valitsin myös vaaleanpunaisia sävyjä ja alkujaan hopeanvärisen sudenkorennon värjäsin kynsilakalla pinkiksi. Ison kukan sisemmässä, lävistimellä tehdyssä kerroksessa on gessolla peitettyä saksankielistä tekstiä. Raidallinen leveä rusettinauha on Nauhataivaasta. CD:n reunaa kiertää ääriviivatarra, ja näköjään cd:n pintaan pystyy ihan hyvin leimaamaankin, ainakin archival dye inkillä ja yön yli kuivumisajalla. Toiseen kuvaan koetin saada leimakuvion paremmin näkyviin.
En voinut olla miettimättä keijua kasatessani, miten sitä joskus tuleekin säästettyä väärässä paikassa. Ostin nimittäin näitä erilaisia Moreheadsin valmiiksi stanssattuja 3D-kuva-arkkeja vain kolme kappaletta, kun näin niitä Bremenin Ideessä puolitoista vuotta sitten alennettuun hintaan 0,50 euroa arkki! No, lohduttelen itseäni sillä, että muistikuvani mukaan niitä ei ollut enää jäljellä kuin paria kolmea erinäköistä vaihtoehtoa, ja eihän sitä viitsi tismalleen samanlaisista kuvista kovin montaa korttia tehdä. Viimeisessä kuvassa näkyy itse keiju paremmin; nämä hologrammikuvat ovat aina vähän hankalia kuvattavia.
Osallistun kortilla Sinellin kuukauden korttikisaan aiheella "Ötökät". Taisin myös ehtiä mukaan Villakeijun kortteiluhaasteeseen, jossa resepti: 3 kukkaa, 1 haaraniitti (ison kukan keskusta), 1 kuviopaperi. Kiitos, kun kävit katsomassa!

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!