21.7.2012

Ylioppilaskortti pianistille

Lauluryhmämme säestäjä pääsi ylioppilaaksi ja juhlat järjestettiin nyt heinäkuussa. Tein hänelle harrastuksesta muistuttavan vinon telinekortin. Osallistun tällä Villakeijun kortteiluhaasteblogin kesähaasteeseen käyttäen haasteaihetta nro. 54 "harmonia". Itselleni ensimmäiseksi tuosta sanasta tulee musiikki ja lauluäänten yhteensoiminen mieleen.

Käytin taas Piken minulle piirtämää pianonkoskettimistoa. Leimakuvan tyttösen väritin Inktenseillä ja leikkasin irti ääriviivoja myöten. Koetin sovitella tytön päähän ylioppilaslakkia, mutta en ollut tyytyväinen sen istuvuuteen, joten lyyra kukkasen keskellä sai riittää tekemään tästä ylioppilaskortin näköisen. Jalustan kukkakuultopaperi ja lila kuviopaperi ovat vanhoja Sinellin ostoksia. Jasulta saatu MS:n perhonen sai valkoisella embossatut leimakiekurat ja heteet tuntosarviksi. Valkoisen nauhan rusettiin laitoin muovisen soljen, jonka väritin kynsilakalla mustaksi. Kortin tekstistä piilotin kuvassa saajan ja antajien nimet.
Kukan terälehdet on myöskin väritetty kynsilakalla. Kiekurat kukan alle stanssasin englanninkielistä tekstiä sisältävästä paperista.  Perhonen ja kukkavarret olivat kuviopaperissa valmiina. Nuottipaperi on kuultopaperia, joten korttipohja on kirkkaanvalkoinen.
EDIT. Saan jonkun virheraportin yrittäessäni liittää korttiani haasteeseen, joten yritän uudelleen myöhemmin. Toivottavasti korttini lasketaan silti aiemmin julkaisemattomaksi kortiksi.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!