27.9.2012

Ruskean sävyjä

It's all about the vintage and beauty asks you this time to use brown tones on your papercraft. Other colours are not forbidden in the challenge, but the main colour should be brown, that suits vintage cretions perfectly in all its different tones. My cards were made using a stamp from Crafty Individuals and ribbons, lace and embellis from Nauhataivas. These sponsors are giving out fabulous prizes to randomly selected winners, so feel free to join us!

It's all about the vintage and beauty aloittaa uuden kaksiviikkoisen haasteensa tänään aiheella ruskean sävyt. Muutkaan värit eivät ole kiellettyjä, kunhan päävärinä on selvästi ruskea. Mikäpä muukaan väri sopisikaan paremmin vintagekortteihin tai muihin vanhaa aikaa henkiviin paperiaskarteluihin? Käytin korteissani Crafty Individualsin leimakuvaa ja Nauhataivaan nauhoja, pitsiä ja koristeita. Kumpikin sponsoreista tarjoaa hienon palkinnon arvonnan voittajille, joten nyt tervetuloa osallistumaan haasteeseemme! Huomasittehan myös, että namumme ja DT-hakumme ovat voimassa kuun loppuun asti!
Leimasin naisen ruskealla musteella valkealle paperille ja valkoisella embossausjauheella paperipussille. Yksinään en kelpuuttanut kumpaakaan korttiin, mutta yhdessä ne tuovat hauskan negatiiviefektin. Kuvapaperit revin ja musteutin reunoilta, kuviopaperin leikkasin ja ressasin. Tuo luonnonvalkoinen pitsi on kertakaikkiaan ihastuttavaa!
Kukka on musteella värjätty valkoinen paperikukka, jonka päälle saksin kukintoja kakkupaperin reunasta. Päällimmäisenä on kullanvärinen kukkakuvio, jonka keskelle laitoin ruskean helmen. Kukan alla on ruskea höyhen ja taiteltu ruskea kapea nauha.
Toisesta kortista tuli jouluinen, ja siihen tulee varmaankin vielä jouluntoivotus ääriviivatarralla yläreunaan, kun sellaisia saan hankittua. Paperit, enkelikuvio mukaanluettuna ovat Graphic 45:n. Enkeleiden siipiin laitoin Sticklesin Clear Rock Candy-kimalletta. Paperit sattuvat olemaan juuri samansävyisiä kuin Nauhataivaan pompulanauha ja leveä läpikuultava nauha. Enkelinappi ja pienet tähtiriipukset ovat samasta paikasta.
Rusetin taittelin alkuun käsin muotoonsa ja kiinnitin sen huomaamattomasti ompelulangalla keskeltä ennen enkelin pujottamista paikalleen.


2 kommenttia:

  1. Todella kauniita kortteja. Mistä Graphic 45:n paperikosta löytyy noin ihania kuvia?

    VastaaPoista
  2. Vastasinkin jo Apriksen blogiin, mutta jos jotain toistakin kiinnostaa, niin tämän ostin Sinellistä viime joulun aikaan, eikä arkkia näyttäisi tämän vuoden tarjonnasta enää löytyvän.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!