24.11.2012

Toinen suklaalevykortti

Another chocolate card, made for a finnish challenge. Probably not the last one for this Christmas. They make such nice little gifts!

Tässä suklaalevykortti KK:n vintagehaasteeseen. Tämän mittoja muutin sen verran, että sain Fazerin Exclusive -tummasuklaalevyn mahtumaan sisälle. Olen kyllä aika ylpeä siitä, että levy säilyi kaapissa useamman viikon! Ostin ja söin kyllä tällä välillä sellaisen ison joulusuklaalevyn melkein yksinäni kolmessa päivässä.
Skräppikartonki on Anun putiikeista, ja sen taustapuolella on englanninkielisen joululaulun nuotteja. Reunan vahvistin kuvioteipillä. Enkelikuvan reunat on leikattu Fiskarsin pikkusiksak-kuviosaksilla, jotka ovat parhaat omistamani kuviosakset. Tällä tavalla leikattuna kuvat saavat postimerkkimäiset kehykset.
Pitsikukan alla on vanhasta saksankielisestä kirjasta stanssattu lumihiutale ja tyynyn sisältä nypitty untuva. Helminauha taitaa olla Nauhataivaasta. Ostin vihdoin Kädentaitomessuilta sitä Glossy Accentsia, ja täytyy sanoa, että on kyllä kätevä ja pitävä liima juuri tällaisiin muovihärpäkkeisiin!
Sisällä myös pitsiteippiä. Muutaman kiekurakuvion leimasin tuohon paperiin. Nauha äitini vanhojen nauhojen varastoista. Tänään olin myyjäisissä tyttäreni koululla ja molemmat suklaalevykortit menivät kaupaksi, eli näitä pitää kyllä tehdä lisää omiksikin viemisiksi!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!