20.3.2013

Pääsiäiskortti

The first Easter card for this year. I don't make that many, because I seldom send any. This one's for a challenge, of course! The image is from Slöjd Detaljer (Sweden). I tried some crumbling with water on the edges of the paper, but that technique's not too handy in cards, because the whole card base becomes unstraight. The roses are handmade. I also put some gesso here and there.
Apriksen pääsiäishaasteeseen tulen viime metreillä mukaan tällä kortilla! Korttikuva meni kertaalleen jo kokonaan vaihtoon, kun ensimmäinen ei miellyttänytkään silmääni. Tämä tyttö on Slöjd Detaljerin ja samalta Tukholman matkalta, jolla Apriskin oli mukana. Toivottavasti taas jossain tapaamisessa nähdään!
Pohjapaperiin kokeilin taas tuota jostain skräppäyslehdestä bongattua tekniikkaa, jossa reunat kostutetaan ensin vedellä ja sitten rytätään. Kohoumia korostin vielä gessolla. Lopputulos on minusta kivan näköinen, mutta vetää kyllä koko korttipohjan niin kieroksi, ettei tätä nyt ihan joka korttissa viitsi harrastaa! Paperi on Tiimarista hankitusta skräppipaperikosta, ja muihin kuin pääsiäiskortteihin mielestäni ... aika vihreää.
Ruusut rullailin keltaisesta kopiopaperista ja gessotin reunoista. Alle liimasin höyhenhahtuvarivit. Kaksi paperista höyhentä stanssasin taakse ja värjäsin ne keltaisella mistillä ja old paper -musteella. Martha Stewartin kaksikerroksiset lävistetyt perhoset on myöskin Paperilohikäärmeestä hankituilla misteillä värjätty. Pitsi on Eurokankaasta ja ääriviivatarrateksti Lumikellojen.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!