13.5.2013

Poltettu batiikki

The technique used on this card is burned batik. The background of my card was decorated in this style. Clear embossing powder is overheated so that it soaks into the paper, and then you just use inks to add colours. I used normal embossing on the elephant.

Pikkuhiljaa pudottelen näitä KK:n Tekniikkakympin korttejani täältä. Tässä tekniikkana poltettu batiikki, jossa kaikessa yksinkertaisuudessaan kirkas embossausjauhe ylikuumennetaan, jolloin se imeytyy osittain paperiin, ja kun päälle värjätään musteilla, niin saadaan batiikkimainen himmeä kuviointi.
Tämän kortin leimat ovat tekstejä lukuunottamatta intialaistyylisestä kirkkaasta leimasinsetistä, jonka olen ostanut Saksasta. Kuten edellisessä postauksessani sanoin, en omista kuin kaksi DI-mustetta, jotka ovat ruskeansävyisiä kumpainenkin, joten tähän käytin sekalaisia värillisiä Sinellistä ja Tiimarista hankittuja musteita. Ihan siististi ne onneksi liukuvärjäytyivät keskenään. Koristeena ei ole muuta kuin intialaiskaupan nauhaa ja neljä kynsitarraa kulmissa.
Norsun embossasin tavalliseen tapaan valkoisella jauheella, ja värjäsin taustan kullanvärisellä musteella. Stanssi kuuluu settiin, jonka olen hankkinut Anun Putiikeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!