21.11.2013

Eläinkortti

It's all about the vintage and beauty challenges you to use Animal(s) on your creation. You're welcome to join us with any kind of paper work inspired by the past! Our sponsor Delicious Doodles has quite many great digital images of animals you could use on this challenge, and they will also donate some digital stamps to the winner. On my card, I used a dog picture from Slöjd Detaljer. I decided to make a Christmas card out of it, because I thought its colours would suit the theme.

It's all about the vintage and beautyssä uutena haasteenamme on eläin tai eläimet. Tervetuloa osallistumaan paperiaskartelullasi, jossa on mukana ripaus mennyttä aikaa! Sponsorimme Delicious Doodlesin valikoimassa on paljon upeita eläinkuvia, joita voisit käyttää tässä haasteessa, ja he tarjoavat myös voittajalle digileimojaan.
Tein joulukortin Slöjd Detaljerin koirakuvasta, jonka väritys tuntui sopivan jouluiselta. Taustapaperi (, jossa muuten on tyyliteltyjä poroja, vaikkei sitä huomaakaan) ja tagi ovat peräisin Tiimarista viime vuonna ostamastani jouluskräppipaperikosta. "Hyvää Joulua" -teksti puolestaan on Prisman pienestä joulupaperikosta tältä vuodelta. Kyltissä on haaraniittiruuvit.
 Taustalla on pätkät ruutunauhaa ja Nauhataivaan pompulanauhaa. En muuten tällaisissa tilanteissa laita nauhaa koko matkalle kuvien taakse näkymättömiin, vaan kohdistan vain pätkät reunoille samaan tasoon leikkuualustan viivastoa apuna käyttäen!
Keskellä koristeena on uusimmalla stanssihankinnallani tehty kiekuralehvä, jonka ostin Tampereen kädentaitomessuilta, joilla sain ilokseni kierrellä Silpputehtaan Siskon kanssa viime lauantaina. Kiitos , Sisko seurasta! Tuo käyttämäni harmaa paperi on peräisin epäonnistuneesta kokeilusta, kun koetin siirtää sanomalehden kuvaa gessolla ilmeisesti liian ohuelle japanilaiselle kukkapaperille. Tällaiseen käyttöön pinnasta tuli loppujen lopuksi ihan täydellisen epätasainen!

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!