11.4.2014

Shabby chic -kortti

It's all about the vintage and beauty has started a new challenge with the theme shabby chic. I made a Google picture search to get myself an idea of the style. Fitztown is sponsoring this challenge, and that's where the beautiful lady digital stamp on my card is from. I used a lot of white and pastel colours, and for example the plastic bird embellishment was painted with white gesso. Welcome to join us!

It's all about the vintage and beauty haastaa nyt tekemään shabby chic -tyylisiä paperiaskarteluja. Tein itse alkuun Googlen kuvahaun saadakseni käsityksen siitä, mitä tyyli näyttää. Fitztown sponsoroi haastetta, ja sieltä on peräisin kaunotardigileima kortissani. Tervetuloa osallistumaan!

Kortin kaikki neljä paperia ovat peräisin silppukuorestani ja sivelin kumpaankin vaaleanpunaiseen paperiin ohuelti gessoa haalistaakseni sävyjä. Reunoja revin ja ressasin vanhanajan vaikutelman luomiseksi, ja kerroksellisuutta tavoittelin harsoilla, pitsillä ja kakkupaperin palalla. Heinikasta hankittuun Priman vaaleanpunaiseen kukkaan sivelin myös gessoa, ja Nauhataivaan muoviseen lintukoristeeseen laitoin sitä niin paksulti, että alkuperäistä violettia sävyä tuskin erottaa. Pikkukukat olivat jo valmiiksi valkoisia. Ison kukan yläpuolella on haituva vaaleanpunaisesta höyhenestä, ja lintuteema jatkuu tekstilappusessa, joka on Papermanian Vintage Notes paperikosta Anun Putiikeista.
Fitztownin kuvan värittämisessä koetin saada aikaa hempeän vaaleaa jälkeä, ja mielestäni onnistuin varsinkin hiusten valoissa ja varjoissa paremmin kuin koskaan ennen. Ruusujen värittämisessä taas onnistun jotenkin aina laittamaan valot ja varjot väärään paikkaan. Minun pitäisi varmaan ottaa seuraavalla kerralla mallia jostain oikean ruusun valokuvasta. Stanssattuani väritetyn kuvan mietin, kuinka saisin eloa naisen taustalle ja keksin repiä kuvan reunoille harsomaista valkoista reikäpaperia. Jälki näyttää juuri sopivan utuiselta. Naisen korut viimeistelin pikkuruisilla puolihelmillä.2 kommenttia:

  1. Korttisi on kertakaikkiaan niin kaunis,hempeä,romanttinen ja suloinen! Täydellinen!

    VastaaPoista
  2. Upea, tyylikäs, kaunis kortti! Kuten yllä on todettu, niin täydellinen.
    Sinulla on muutenkin täällä tosi upeita kortteja esillä.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!