26.8.2014

Musta-valko-punainen kortti

In the vintage challenge of the Finnish card crafters' Ning-society, we have a colour theme: black-white and red. Usually these colours make great looking vintage cards, when you just pay attention to the tones. My card is quite romantic this time. The hook on this card is the tiny self made rose on the girl's hat. I made it from the leftovers of a floral border punch.

Koukussa kortteihin vintagehaasteessa on nyt meneillään minun keksimäni haaste, jossa värien musta, valkoinen ja punainen tulisi olla kortin päävärit. Minusta tuolla yhdistelmällä saa melkein poikkeuksetta hyvännäköisiä vintagekortteja, kunhan vain käytetty kuva ei taitu voimakkaasti sepiaan. Tai jos taittuu, niin sitten tietysti papereittenkin valkoisen ja mustan pitäisi. Omasta kortistani tuli aika romanttinen tällä kertaa.
Käytin kortissa neljää eri kuviopaperia, joista takimmaiset ovat kaikki samasta Papermanian Capsule collection -paperikosta. Taustalla on kahta erilevyistä kirkkaanpunaista nauhaa, vaikka kuva vääristääkin niitä tummemmaksi. Pitsi alla on Nauhataivaasta.
Kukkaryhmän koetin nostaa selvemmin irti taustastaan leikkaamalla alle mustalla leimatun pitsipyörylän, jonka reunat ovat hiukan irti pohjasta. Ruusujen lehdet leikkasin lehtipitsistä, jonka olen ostanut aikanaan Madridista.
Tässä on minun mielestäni tämän kortin "se jokin". Tytön hatussa oli jo valmiiksi valkoinen ruusu, joka ei oikein erottunut taustastaan, vaikka väritin sen tussilla punaiseksi. Niinpä leikkelin kukkaboordileikkurilla pikkuruisia kukkia, jotka värjäsin, muotoilin ruusuksi ja liimasin hattuun.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!