4.12.2014

Lisää joulutagikortteja

More Christmas cards using vintage image tags from a 12x12 paper. In my opinion they look the best assembled on a normal "postcard sized" card blank with a handful of decoration elements. Wishing you a great December!
Tässä lisää vintagetageista tehtyjä kortteja postikorttikoossa. Ensimmäisellä osallistun Koukussa kortteihin jouluhaasteeseen, jossa aiheena oli joulunvalmistelupuuha ripauksella vihreää väriä. Stanssasin kiekuran tuosta taustan paperista kuvan alta. Vanhan kirjansivun riekaleen tekstissä valmistetaan saippuaa. Koristeina pitsiä, kakkupaperia ja kaksi Tiimarin jäämistöstä ostettua naruun sidottua pikkuista joulukelloa, jotka harmi kyllä eivät kilise oikeasti.
Tässä kortissa on lumihiutaleita Korttisirkuksen haasteeseen. Kakkupaperi tagin vasemmalla puolella ei tässä kuvassa juuri valkoisen tekstikuvioisen paperin päältä näy, mutta erottuu kyllä luonnossa. Stanssatuissa lumihiutaleessa ja talventörröttäjässä on kerros kevyesti kimaltavaa lumiefektiainetta. Samansävyistä kimalletta on myös Nauhataivaan läpikuultavan nauhan sydämissä. Taustapaperin lumihiutaleista isoimmat kimaltavat myös. Tagin alla on pitsi, jonka näin jälkikäteen katsottuna olisi voinut korvata leveämmällä.


3 kommenttia:

 1. Ihanan runsaita,kauniita tageja !
  Minunkin pitäisi tehdä niitä, en löytänyt varastostani yhtään...

  VastaaPoista
 2. Hieno idea käyttää tagia pääkuvana kortissa. Koristelut kertakaikkisen upeat. Tykkään noista kelloista kilisevät tai ei :)

  VastaaPoista
 3. Monta viehättävää, kaunista korttia.

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!