7.1.2015

Vanhan kirjan sivuja kortissa

The new yar has started, but I still have some Christmas cards to show. On these cards I used pages from an old book as background paper.

Vuosi vaihtui jo, mutta vielä on  muutama joulukortti julkaisematta. Näissä korteissa leikittelin vanhojen kirjansivujen kanssa. Minusta on hauskaa lueskella noita tekstinpätkiä ja koettaa päätellä, mitä kuvien alle jääneillä riveillä lukee. Toivottavasti korttien saajat tuntevat samoin, sen sijaan, että harmistuisivat puuttuvista sanoista tai kirjan silppuamisesta!
Metallia kellossa ja tekstissä, punaista ja koukeroita teksteissä ja taustassa, beigeä paperissa, pitsissä ja nauhassa. Kohokuviointitasku on harmittavasti ihan vähän liian pieni postikorttikokoiseen korttipohjaan. Siksi tekstinauhan joutui sijoittamaan noin alas ja yläreunakin jäi kuviotta.
Tekstissä on Uudenkaupungin murretta. Paperin vanhensin misteillä ja ressaamalla reunat. Toivotussuikaleen leikkasin kuviopaperista.
Teksti samasta kirjasta kuin ylläoleva kortti. Tällä kertaa punaisella mistillä suihkittu. Vihreässä paperissa samaa marjaa kuin kuvan reunassa. Toivotuksen leikkasin Sinooperin nauhasta. Koristekokeiluna suodatinpussista taiteltu joulutorttu haaraniittikeskustalla.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!