5.2.2015

Rippikortti pojalle

This is a confirmation card made for a boy who likes green and black, drawing and cartoons. An easel card with a stamp from WoJ.

Tällä kortilla osallistun KK-haasteeseen, jossa toivottiin maskuliinista korttia. Kortti on tilausrippikortti pojalle, joka pitää vihreästä, mustasta, piirtämisestä ja sarjakuvista. Hienovaraisesti sisällytin kaikki korttiin.
Telinekortissa on Whiff of Joyn leimakuva ja netistä tulostetut risti ja piirtävä käsi. Jalustan tekstipaperi on stanssattu ja reunoilta kokokuvioitu. Keskellä alhaalla olevat stanssatut lehdet samasta valkoisesta paperista ovat tuossa peittämässä maalarinteipin tekemää paperin pinnan repeämää.
Taustan neliöissä käytin erilaisia vihreitä kuviopapereita, jotka kehystin mustalla paperilla. Ristin keskelllä on vihreä puolihelmi ja kortin kulmassa kolme timanttia. Ainoa koriste niiden lisäksi on valkoisesta paperista Askartelupirtillä stanssaamani kiekura. Sommittelu onnistui aika nappiin, sillä mielestäni  risti nousee nyt kivasti esiin tuolta ympyrästä.

3 kommenttia:

  1. Mielettömän upea kortti ja pidän myös värimaailmasta. Kiva sommittelu.

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kortti pojalle. Itse olen kokenut rippikortit pojille tosi haasteellisina. Sinä olet onnistunut tosi upeasti.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!