17.7.2015

Kesäkortti vauvalla

"Layers, summer, dew" is the bingo row that I chose from a Finnish bingo challenge. The image of a baby boy is the biggest part of a 3D-image, but I didn't want to make a 3D this time. I cut the upper half of the image with a stencil and added some patterned papers, a part of a scrap paper used underneath other papers when stamping over the edges and misting, a doily, a ribbon and some flowers and leaves with dew dots.

Koukussa kortteihin -haasteen bingosta valitsin rivin "kerroksia, kesä, kaste", ja kokosin kortin 3D-kuvan alimman kerroksen ympärille ilman pikkupalojen leikkelyä ja kasaamista.
Kuvan yläreunan stanssasin muotoon, ja sen alle stanssasin isommalla samanmuotoisella stanssilla palan oranssin värin saanutta suttupaperia, jota olen pitänyt reunan yli leimattavien papereiden ja suihkuttelujen alla. Yläreunassa on puolikas kakkupaperi ja sen alla ohutta japanilaista kukkapaperia, alareunassa revitty pala Tiimarin paperikosta otettua vihreäkuvioista paperia ja tekstinauhaa Nauhataivaasta.
Kukkina on Priman pieniä kukkasia, joiden helmikeskustat vaihdoin kastehelmikeskustoiksi. Isoimman kukan alla on vihreästä paperista lävistetty kukka, jota on käpristetty reunoista siveltimen varrella. Tuon Fiskarsin kukkalävistimen löysin isolla alennuksella Sinellistä alkukesästä. Vihreät lehdet olen stanssannut ja lilat kuvan oikealla puolen lävistänyt Askartelukirppikseltä ostamallani lehtilävistimellä. Kastepisaroita laitoin myös vihreille lehdille. Ne ovat juuri niitä kastehelmiä, joita myytiin monessa värisävyssä Tokmannilla isoissa purkeissa 2 eurolla. Oikean alareunan sudenkorentohaaraniitti on vanha Paperilohikäärmeen ostos.
Yläreuna kaipasi vielä tasapainotusta, joten solmin keskelle haarukkarusetin vihreästä paidanripustusnauhasta. Alla roikkuu ompelulangasta valkoisia ja liloja askarteluhelmiä. Tästä tuli sievä kortti, mutta en oikein tiedä, mihin tilaisuuteen se kävisi. Voisihan sillä toivottaa vaikka vain hyvää kesää, tai antaa yksivuotispäiväkorttina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!