20.10.2015

Pastellisävyistä vintagea

"Lace and clouds on a sunny sky" for a Finnish vintage challenge. This card turned out quite colourful, and I like those pastel tones. The image was cut from a scrap paper from Marion Smith.

"Pitsiä ja poutapilviä" on Koukussa kortteihin -vintagehaasteen aiheena. En nyt tiedä, kuinka poutaisia Marion Smithin skräppiarkilta leikatun kuvan pilvet ovat, mutta sinnepäin kumminkin!
Tytön kuvassa oli sen verran väriä, että uskaltauduin tekemään taustastakin pastellisen väri-ilottelun kahdella kuviopaperilla. Olin aiemmin stanssannut tuon vaaleansinisen paperin keskeltä kuvion irti, ja nyt leikkasin samalla stanssilla vaaleanpunaisesta paperista aukon täytteeksi kuvalle kehyksen. Kuva on leikattu kuviosaksilla ja kiinnitetty kohotarroilla.
Pitsi ja pitsiperhonen ovat Nauhataivaan muistoja. Kolmen vaaleanpunaisen ruusun alle naksutin vielä keltaisesta vintagetekstipaperista kuvioleikkurilla lehtiä. Jännä juttu, miten harvoin kortteja tulee tehtyä tässä "postikorttikoossa", eli muuna kuin neliönä!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!