30.11.2015

Joulumaraton

"A Christmas Marathon" with 10 challenge themes was organized at the Finnish card crafters' community. Here are some of my cards.

Tässä korttejani Koukussa Kortteihin -sivuston Joulumaratooniin. Aiheet olivat mukavan simppeleitä tällä kertaa. Joulukorteissa yksinkertaisuus ei haittaa, koska niihin tulee muutenkin panostettua vähemmän, ja niitä pitää saada tehtyä paljon ja nopeasti.
Aiheena "poro". Sellainen löytyi siirtokuvana, jonka raaputin pyöreäksi stanssatulle kopiopaperin palalle. Alle stanssasin beigestä karttakuvioisesta paperista siksakreunaisen ympyrän, jonka alle laitoin kakkupaperin. Taustapaperi ja tekstilaatta ovat joulupaperikosta, raitasoiro silppupussukasta ja ihana paksu enkelifiguuri Enkulilta. Tässä kortissa on ihanan rauhallinen tunnelma ja väritys. 
"Pipareita" leivottiin yhteen korttiin. Minulla oli vain Prinsessapiparien rasiasta leikattuja kartonkipipareita, jotka laitoin leivinpaperin päälle mustasta paperista leikatulle "pellille", johon pyyhin kuparinväristä mustetta reunaan. Taustalla vanha uuni, joka on kohottamatta jätetty 3D-kuva. Tekstinauha on Sinooperista ja taustapaperi samasta joulupaperikosta kuin edellisen kortin tausta. Korttipohja on vaaleanpunainen.
Tämän kortin aiheena on "tähtiä", vaikkei sitä ehkä ensinäkemältä huomaisi. Sukat on kohotettu taustasta kohotarralla. Saman joulupaperikon paperia stanssattu taustalle. Teksti on ääriviivatarra.
Lumiukkoaiheisen kortin taustapaperi ja lumiukkotarra ovat samaa sarjaa Anun Putiikeista. Tekstisuikale jostain vintageskräppiarkista leikattu. Laitoin tarran taustalle mintunväristä harsopaperia, jotta päähenkilö erottuisi paremmin taustastaan. Nurkassa on lävistetty lumihiutale.

Tässä vielä kaksi valmistunutta joulukorttia, jotka eivät osallistuneet maratoniin.
Väritetty Magnolian leimakuva, jonka olen aikaa sitten leimannut askartelutapaamisessa ja värittänyt Inktenseillä. Kuvan reunoilla hopeanväristä kynsilakkaa. Taustapapereissa samaa värimaailmaa kuin kuvassa. Nauhassa lukee hopeisella "Merry Christmas".
Vintagekuva on niin iso, että se peittää porokuvioisen taustapaperin miltei kokonaan. Viime vuonna tein muutamia joulutorttuja suodatinpussista ja luumunvärisestä sametista, mutten sitten osannutkaan käyttää niitä mihinkään. No, tähän käytin yhden. Ihan hauskahan se on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!