24.12.2015

Joulupukki, Joulupukki

Merry Christmas to you! Father Christmas will visit us in Lapland today. I just love spending time with the family, decorating the tree and all the traditional Finnish Christmas food. Here are some of my cards with Father Christmas.

Oikein hyvää joulua sinulle! Ihanaa päästä jouluksi Lappiin viettämään aikaa perheen kesken. Huippuhetkiä joulussa ovat kuusen koristelu ja tietysti se odotettu jouluateria. Pukkikin taitaa tulla tänään. Tässä vielä muutama tekemäni pukkikortti.
Pukki on leikattu joulupaperista ja kiinnitetty kauttaaltaan Bilteman kaksipuoliselle teipille, jotta siitä tuli kestävämpi. Taustalla kahta paperia, joista alemmassa on kuvassa harmittavan huonosti näkyviä, mutta ihanan tuntuisia nukkapintaisia kohokuviohiutaleita. Jouluntoivotukset Sinooperista hankitussa nauhassa.
Tässä kortissa käytössä muuten sama resepti, mutta yhdellä taustapaperilla, ja tekstinauha on reunustettu raaputettavalla siirtokuvaboordilla.
Tässä kortissa keskipisteenä on siirtokuva, jonka raaputin suoraan korttipohjalle. Taustapaperiin stanssasin sille kohtaa aukon. Tuo paperi on mielestäni kaikkein vaikein noista aikanaan Tiimarista ostetun skräppipaperikokoisen joulupaperikon papereista, mutta tämän kuvan väreihin se sopi ihan kohtalaisesti. Tekstinauha rauhoittaa kokonaisuutta.
Tämä toissavuonna Suomalaisesta kirjakaupasta ostamani joulupaperikko, jossa on 3D-kuvia ja joulupapereita, osoittautui hiukan epäkäytännölliseksi, koska käytetty paperi on niin paksua ja kuviot niin suuria. Tässä kuitenkin koottuna yksi 3D-Pukki. Myös tekstilaatan pohja ja vihreä taustapaperi ovat samasta lehtiöstä.
Tässä lähikuvaa kolmiulotteisuudesta. Muistahan olla kiltisti!


2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!