15.3.2016

Nappi ja neliö

"A button and squares" for a vintage challenge. 

Ehkä olettekin huomanneet, että hyppäsin mukaan Koukussa kortteihin -ylläpitoon. Hetki tässä itselläni varmasti menee opetellessa, mutta enköhän Anu-Riikan ja Marin tuella selviä! Muutoksen tuulet puhaltavat yhteisössä, kun Ningistä siirrytään blogeihin, ja sitä en pane ollenkaan pahakseni, koska tämä blogger on minulle se tutumpi työskentelyalusta.

Koukussa kortteihin -vintagehaaste pyörii nykyään blogissa myös, ja sitä olen muutosta lähtien emännöinyt.
Tänään julkaistussa haasteessa haluamme nähdä "napin ja neliöitä". Tervetuloa osallistumaan!
Kamera on vaihteeksi hukan teillä, joten mallikorttini kuva on taas skannattu. Latailen lisää kuvia aidommilla väreillä, kunhan löydän kameran.
Kas näin! Neliöitä kortissa ovat vintagekuva, luumunruskea paperi, sideharson pala, sinivalkoinen paperi, jonka yläosan kuviossa on pieniä neliöitä, ja korttipohja. Nappi oli alkujaan luonnonvalkoinen, mutta värjäsin sen metallihohtoisella musteella. Pitsinpätkään tuli tahra samaa mustetta sormistani, joten hieroin sen kauttaaltaan vintagemaisemmaksi samalla värillä. Kiekuraoksa on stanssattu.
Nämä napit ovat tosi vanhaa mattapintaista muovia äitini ompeluvaraston sopukoista. Narunpätkä purkautuu kauniisti ja tuo lisää vintagehenkeä kokonaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!