4.6.2016

Onnea ylioppilaat!

Congratulations to the graduated from the upper secondary school! Here are two cards with Gelli Plate -made backgrounds. The hat is the one graduates get in Finland. There is a pocket for a banknote or a gift voucher inside each of the cards.

Onnea kevään uusille ylioppilaille! Tässä pari ylioppilaskorttia, jotka tein Gelli Platella painetuille pohjille yo-hattuleikkeitä käyttäen.
Lilasävyisen kortin pohjaa kuvioidessani koetin saada siihen kiekurakehyskuvion maskilla, mutta maali tarttui paperiin vain sieltä täältä, joten täydensin kehyksen tarkkarajaiseksi töpöttelemällä sen läpi metallinhohtoista lilaa mustetta. Peitin samalla kaikki valkoiseksi jääneet kohdat ympäristöstä. Tekstit ovat ääriviivatarroja ja ruusut valmiskukkia.
Kortin sisällä on samalla musteella ja samalla maskilla tehty kirjoitustila ja vasemmalla puolella kuviopaperista stanssattu ja taiteltu tasku seteliä tai lahjakorttia varten.
Sinisävyisen kortin taustalle töpöttelin punaisella musteella kasvisilhuetin maskin läpi. Koko kortin kulmat leikkasin kulmalävistimellä
Sisällä on taas setelitasku. Leimasin myös pari bambunoksaa himmeästi punaista ja sinistä mustetta käyttäen "stamp kissing"-tekniikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!