15.7.2016

Koneromantiikkaa

A DT work in steampunk style, using stamps, embossing powder, mists and ink. I altered the small steel coloured metallic parts with black nail polish and bronze ink.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa aiheena on nyt koneromantiikka. Steampunk-tyyliin sopivaa materiaalia itselleni ei kauheasti olekaan kertynyt,  mutta jotain sain silti koottua tähän korttiin.
Leimasin ja embossasin mustalla ensiksi paperille Vivan miespotretin. Saman kuvan leimasin myös pari kertaa himmeämpänä tavallisella old paper -musteella. Sitten maskasin miehen kasvot ja kaulukset post it -lapulla ja suihkin paperille keltaisella ja parilla ruskealla mistillä väriä. Vaaleassa kohdassa oli maskina pala punchinellaa. Sitten poistin miehen maskin, ja väritin kasvot ja vaatteet veteen kastellulla siveltimellä ottamalla väriä ympäristöstä. Yläreunaan leimasin ruskealla saman leimasarjan rattaat ja töpöttelin ruskeita musteita vaaleimpiin kohtiin. Höyrykoneen ja tekstin leikkasin Steampunk-aiheisesta paperikosta ja kehystin mustalla musteella.
Ratassatsin olen leikannut lainastansseilla Askartelupirtillä mustasta paperista. Pyyhin koholla oleviin osiin ja reunoihin pronssinväristöä mustetta. Metallihärpäkkeistä kaksi on muistaakseni autotallista, mutta ruuvi on haaraniitti. Kaikki metalliosat olivat teräksen värisiä, joten vanhensin ne mustalla kynsilakalla ja pronssinvärisellä musteella. Samaa mustetta ja on myös kehykseksi leikkaamassani mustassa paperissa. Tervetuloa osallistumaan haasteeseen!

2 kommenttia:

  1. Oot saanut tosi mahtavan kortin, taisi olla kova työ ? Hyvä tai haaraniitti. Munkin pitää mennä tonne autotalliin hakemaan miesten kortteihin rekvisiittaa.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!