21.10.2016

Joulumaratooni alkoi!

We're starting a row of 10 challenges with Christmas cards at a Finnish card crafters' community, and as one of the DT-members, I've got an early start with Chirstmas cards for this year. Our first recipe is: red - bow - square.

Koukussa kortteihin -blogissa alkoi tänään kymmenen haasteen joulumaratooni, eli nyt sinullakin on hyvä tilaisuus saada (kenties) ensimmäiset 10 joulukorttia valmiiksi hyvissä ajoin ennen postituspäivää. Ensimmäinen resepti kuuluu: punaista - rusetti - neliö.
DT-kortissani on taustalla Sirpa H.:n lähettämää punaista jouluaiheista paperia, jonka päälle kerrostin valkoisen, punaisen ja vaaleanruskean neliön. Päällimmäinen neliö on ihanasta lumiukkoaiheisesta paperista, jota minulla oli jäljellä enää juuri tuonkokoinen palanen. Osan papereiden reunoista ressasin ja isoimman valkoisen reunat myös musteutin ruskealla. Alla on suikale jouluntoivotusaiheista paperia ja sen yläpuolella valkoinen silkkinauha, johon solmin kaksinkertaisen rusetin. Värisävyiltään ja aiheeltaan tämä on tosi paljon omaa silmääni miellyttävä kortti.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!