24.12.2016

Hyvää joulua!

Merry Christmas to my dear readers! Here are some of my remaining Christmas cards from this year.

Oikein mukavaa joulua kaikille blogissani vieraileville! Tässä vielä tämänvuotisia joulukorttejani.
Gelli Platella tehty tausta, johon tein pallokuviointia hajonneen höyrytyssiivilän siivekkeellä, ruskeaa kuviopaperia, vanhasta joulukortista leikattu lintukuva ja stanssattu talventörröttäjä, joka on maalattu ja päällystetty Sticklesillä. Valissä on vielä kukansidontanauhaa.
Joulumaratonissa oli yksi haaste, jossa piti olla piparkakku, nuotteja ja narua. Tämä on toinen kokeiluni tuon reseptin mukaan. Sydänstanssit pääsivät käyttöön.
Prismasta hankin viime vuonna noita jouluisia eläimiä, joista nallet pääsivät tähän ja seuraavaan korttiin. Taustalla on silppusuikaleita, jotka eivät ihan yltäneet peittämään koko taustaa, joten väleihin asettelin ääriviivatarrat lumihiutalekuvioinnilla. Nauha on kimallekuvioista tarraa ja tekstitausta stanssattu.
Vähän väri-ilottelua väliin! Suikaleet taas silppulaatikosta ja teksti ääriviivatarra.
Tässä ja seuraavassa kortissa käytin joulupostimerkin kuvaa, jonka stanssasin pyöreäksi ja kehystin kakkupaperilla. Alla on Lidlin joulukartonki korttipohjana ja suikale jouluista kuviopaperia.
Tässä versiossa kuvan alla on vielä kerros kuvioreunastanssilla muotoiltua vaaleanpunaista paperia. Suikale on pörröistä valkoista nauhaa Nauhataivaan jäämistöstä.
Kaunis raidallinen kuviopaperi ei muuta koristetta kaipaa kuin jouluisen vintagekuvan ja pienen sydänteippitarran. Nyt vietetään rauhallista joulua ja nautitaan läheisistä!

2 kommenttia:

 1. Upeita kortteja kaikki!
  Mutta oletko postimerkin kuvan suurentanut vai työstänyt juuri sen kokosena kun se on ollut? Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Ne ovat Postisen esitteestä leikattuja joulupostimerkin kuvia. Sopivan isoja kortteihin :)

   Poista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!