15.8.2018

Vintagehaasteet 93 ja 94

Two more DT cards for our vintage challenge, with the themes "Like a fairytale" and "Oh, how hot it is!", both freely translated of course. 

 Taas tulee vintagehaasteen DT-töistä tuplapostaus. Tässä tänään alkavasta haasteesta "Kuin satua" ja alla edellisestä haasteestamme "Huh hellettä!".
 


Tämän satumaisen maiseman poimin Graphic45:n skräppipaperilta, ja etsin sävyihin sopivat taustapaperit, kultaisen kakkupaperin ja koristeperhosen sekä kukkasen sen seuraksi. Vihreä timanttihaaraniitti pitää vinon telinekortin kantta pystyssä.
Perhosen asettelin niin irtonaiseksi kuin oli mahdollista, eli sen pystyi vielä juuri liimaamaan siipien alaosasta kanteen, ja lentokulma on sellainen, että kortti mahtuu neliökirjekuoreen taitettuna. Keijukuvan alareunan yli kulkee leveä vihreä läpikuultava nauha, jonka perhoset eivät juuri erotu. Tein nauhaan helmisydänsoljen avulla rusetin. Siipiin sipaisin kullanväristä kimalleliimaa ja papereiden reunoihin kullanväristä mustetta.
 
Tässä on hellehaasteen korttini, jossa on Nellie's vintagekuvan alla itse asiassa vain yksi kuviopaperi ja päällä reilusti koristeita meren aarteita kuvastamassa. Tykkään näköjään läpikuultavista nauhoista!
 

2 kommenttia:

  1. Blogissani on arvonta! ;) http://touhoosi.blogspot.com/2018/08/lisaa-luettavaa-ja-lukijoita-arvonta.html

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!