30.4.2021

Hauskaa vappua!

Wishing you a happy May day with this clown ATCoin! The head and the hat drawn by an artist were cut from a magazine ad, and the background is a detail from an abstract illustration. I drew the outlines of the shirt directly following the different colours on the backgroung image and then added some confetti.

Hauskaa vappua tämän viimevuotisen ATCoinin myötä! Olen nimennyt kortin jostain syystä "Jokeriksi" enkä Klovniksi. Kolikko on vapaana vaihtoon.

Klovnin pää, kaulus ja hattu ovat jostain maalauksesta, ja leikkasin ne irti aikakauslehdestä ja liimasin ohuelle pahville ennen paikoilleen kiinnittämistä. Taustalla taas on yksityiskohta abstraktista lehtijutun kuvituksesta. Piirsin klovnin vartalon ääriviivat taustan erikuvioisia alueita mukaillen, ja se näyttää minusta ihan aidosti kuuluvan hahmoon eikä taustaan. Koristeeksi liimasin  foliopintaista serpenttiinikonfettia.

Laitan nyt samaan postaukseen tämän aiemmin julkaisematta jääneen vappupiknikiin sopivan ATC:nkin. Sen nimi on "Kesäjuhlat" ja sekin on vapaana. Värikkään kuvan ja kuviopaperisuikaleiden lisäksi kortissa on solkeen pujotettua paperinarua ja hopeanväriseksi musteutettu chipboard-kamera, jonka linssiksi laitoin läpinäkyvän muovikuplan hopeapaperitaustalla. Piirtelin taustalle myös vähän yksityiskohtia valkoisella geelikynällä. Olisipa pian taas mahdollista kokoontua tähän tapaan isolla porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!