8.6.2021

Kollaasihahmo-ATC:ita

More collage creatures, this time in ATC-size. I've started to enjoy combining sentences from old books with them to get stories on the cards.
 
Nämä alkuvuoden kollaasihahmot ovat ATC-kokoisia ja kaksi alinta edelleen vaihdettavissa. Olen tosiaan tänä vuonna päässyt vauhtiin kirjantekstien yhdistämisessä kuviin. Yhdistelmistä saa usein tosi hauskoja tarinoita. Toivottavasti nyt kesäloman alettua syntyisi taas uusiakin kortteja!

(Vaihdettu.) "Lintu vai kala?" -kortissa kana sai hauelta pään ja perhoselta siivet. Silmässä on Glossyä, päässä paperista leikattu kruunu ja nilkassa ääriviivatarrakoru. Taustapaperia käsittelin aika lailla. Siihen on ainakin leimailtu vihreällä ja harmaalla musteella, roiskittu valkoisella vesivärillä ja piirrelty pisteitä hologrammiharmaalla geelikynällä. Reunoilla on harmaata mustetta.

(Vaihdettu.) "Kyllä vain" -kissa sai silmänsä ja vartalonsa ihmiseltä ja rusetin jostain mainoksesta. Silmäkaistaleen reunoja varjostelin harmaalla tussilla häivyttääkseni lajien rajaa. Käteen pujotin kiintoavaimen ja korvissa on timanttikorut. Taustapaperin kuviot töpöttelin maskin läpi samalla turkoosilla metallihohtomusteella, jolla kortin reunatkin on käsitelty.

(Vaihdettu.) "Motiivi" -kortissakin laitoin kissoille ihmisten silmät ja vartalot. Seisova hahmo sai timanttisen nappirivistön ja valkoisella geelikynällä tehtyjä yksityiskohtia sekä ääriviivatarrakorvarenkaan. Taustapaperi on ollut alkujaan yksivärisen keltainen, mutta olin kuvioinut sen kiekuraleimoilla jo vuosia sitten. Teksteillä hain lisää syvyyttä hahmojen väliseen suhteeseen. Reunamuste on kullanväristä.

"Oma itseni" -kortissa olin ajatellut kylpyammeen muodostavan hahmolle vartalon, mutta taitaa pikemminkin näyttää siltä, että hahmo makaa ammeessa. Häntä on askarteluhöyhen, siipi metalliriipus. Päähän asettelin stanssatun merihevosen "harjan" ja nenän sekä korvan välille timanttiketjutarran kukkineen. Silmäripsiä piirsin pitemmäksi ja asettelin ammeen reunaan helmirivistön. Taustapaperille en tehnyt muuta kuin reunojen värjäämisen hopeamusteella.

"Tähtiainesta" -ATC:n hahmon kasvot kokosin silmistä ja huulista, hiukset ovat parsakaalia ja mekko lampunvarjostinta, käsinä kädet ja jalkoina sormet. Asettelin hahmolle hopeiseksi musteutetun chipboard-kitaran monivärilankahihnasta soitettavaksi ja leikekuvarusetin hiuksiin. Mekon kiinnitin kohotarrapaloilla, jotta sain vartaloon muotoa. Taustapaperi on samaa kuin "Motiivi"-kortissa, mutta lisäsin siihen vielä pieniä hologrammihohtoisia valkoisia kangastähtiä. Reunamuste on vihreää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!