15.1.2022

Nuotteja ja kukkia

Musical notes and flowers for our vintage challenge. It's been a while since I made a twisted easel card, but this background paper was so dull on the upper left corner that I thought the shape would give the card more interest. I cut the heart with angels from an old post card.

Koukussa kortteihin aloittaa vuoden haasteteemalla "nuotteja ja kukkia". Löysin taustapaperin, jossa oli molempia, mutta sen vasen yläreuna oli niin tylsä, että päätin tehdä kortista pitkästä aikaa vinon telinekortin.

Kortin kuvaksi laitoin vanhasta postikortista leikkaamani enkelisydämen. Taitoksen yläpuolisen osan korttipohjan kannesta leikkasin stanssilla. Sydämen vasempaan reunaan asettelin kaksivärisen pitsin ja oikealle puolelle leikekuvan nuottiavaimesta. Paperin ja korttipohjan reunat tummensin ruskealla musteella, jota pyyhin myös sydämen taakse. Vahvistin varjoefektiä vielä ruskealla tussilla.
Kortin jalustassa on kraftin värinen kuviopaperi ja pipariympyrästanssilla tehty tekstilaatta, jonka pari reunasakaraa pitää kantta pystyssä. Oikeaan laitaan lisäsin kiiltokuvamaisen ruusukäsileikekuvan. Tämähän sopisi vaikka ystävänpäiväkortiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!