31.3.2022

Merenneito leimakuvakortissa

Here is a mermaid card made with an old Sweet Pea stamp of mine. I coloured the image with Inktense-pencils blended with turpentine. I also draw some thin lines on the background to make it look crackled like the pattern on the background paper. The metallic dragonfly was coloured using nail polish. Thank you for looking!

Tässä leimakuvakortti Sweet Pea Stampsin leimalla. Taustalla on palanen yhtä ainoaa skräppipaperia muistaakseni Stamperialta, ja korttipohja on himmeän hopeanhohtoista vaaleansinistä.

Väritin merenneidon Inktense-kynillä tärpätin avulla ja hiuksissa käytin tusseja. Taustalle koetin vaaleansinisellä kynällä piirtäen jäljitellä krakleerausta, jota on taustapaperinkin kuviointina. Vedenpinnan kiekuroita ja hiusten helmiä korostin Glossy accentsilla ja merihevosissa on hiekanväristä Stickles-kimalletta. Kuvapaperin reunat revin käsin ja korostin niitä samalla turkoosinvärisellä metallimusteella kuin taustapaperinkin reunoja. Koristemeritähdistä vasemmanpuoleiset on stanssattu mintunvihreästä paperista ja oikeanpuoleinen on meriaiheisesta nappisetistä. Metallisen sudenkorennon värjäsin kynsilakoilla ja lisäsin siipiin turkoosia Sticklesiä.

Pitkästä aikaa kuvasin myös kortin sisäpuolen. Tästä korttipohjan väri erottuu kantta paremmin. Tekstilaatan stanssasin raidallisesta harmaasta raitapaperista ja koristeeksi laitoin himmeän kullanhohtoisesta paperista stanssatun merihevosen, joka on samasta seitistä kuin kannen meritähdet.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!