15.11.2022

Kolme kuviopaperia

Three pattern papers for our vintage challenge. I planned and made the card with another, much smaller image at first, but didn't like the end result, so I changed the image.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteessa tehdään nyt kolmen kuviopaperin kortteja. Suunnittelin käyttäväni kortissa pienehköä 3D-kuvaa, mutta en tykännytkään lopputuloksesta, kun kortti oli valmis, joten revin alkuperäisen kuvan irti myöhempää käyttöä varten ja vaihdoin huomattavasti isompaan vintagekuvaan, joka näyttää omaan silmääni kivemmalta, kun taustapapereita jäi vähemmän näkyviin.


Vintagekuvan leikkasin irti skräppiarkilta kuviosaksilla. Nämä pienihampaiset Fiskarsin siksaksakset ovat ainoat kuviosaksistani, joita käytän melko säännöllisesti, koska pidän niiden postimerkkimäisestä leikkuujäljestä, ja pieni kuvio on helppo kohdistaa leikatessa.

Kaikki paperit ovat peräisin silppulaatikostani ja keskimmäisen reunat revin ja musteutin. Koska keskimmäinen paperi hyppäsi liian valkoisena silmille, painelin siihen Old paper -mustetta. Alkuperäisen kuvan ympärille olin laitellut helmiaineella ja Stickles-liimalla täpliä, joista osa näkyy lopullisenkin kuvan alta. Vasemmassa ylänurkassa oli ensin avainhaaraniitti, jonka otin irti ja painoin tilalle kelloleiman, joka sitoo ylimmän ja alimman paperin aiheiltaan yhteen. Tervetuloa mukaan kuviopaperileikkiin! 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!