20.2.2023

Kolme kollaasi-ATC:tä

Three ATC's with collage characters. This is one of my favourite techniques in card making, trying to put body part die cuts from magazines together to create something new.

Tässä 3 kokoamaan kollaasi-ATC:tä. Uusien hahmojen kokoaminen lehtileikekehonosista on ehdottomasti yksi suosikkipuuhistani korttien teossa, vaikka se hidasta onkin. Kaikki vaihdettu.

"Penni ajatuksistasi" -kortissa keramiikkaruukkuvartalo sai perhosen siivet, kaksista kasvoista yhdistellyn pään ja kukkahiukset. Taustalla on gelliprintti ja teksti on leikattu kirjasta.
"Liian kaunis maailma" rakentui parfyymipullovartalosta, siivistä ja hauskan kampauksen takia talteen leikatusta päästä. Lisäsin läpikuultavat tuntosarvet, joita tein näkyvämmiksi geelikynäpisteillä. Tausta on telanpuhdistuspaperia, yläosassa siihen on töpötelty maskin läpi gessoa, alaosa sellaisenaan. Maalin alta kuultaa vieraskielistä tekstiä. Varjostin hahmon ääriviivoja lyijykynällä ja lisäsin alakulmaan konfettisydämen.
"Olkoon se sallittu minulle" -kortin koiralle olin liimannut kesähatun jo 90-luvulla. Nyt lisäsin kissansilmät, joihin piirsin tussilla rajaukset, ja hattuun kuviopaperista kukkasen. Vartalo on lampunvarjostin, sääret sukkahousupaketin mainoksesta ja viinilasia pitelevä käsi kuin tehty tähän charmikkaaseen kokonaisuuteen. Taustan gelliprintin yläosan olen kuvioinut kammalla ja alaosaan lisännyt leimailua. Tekstin katkaisin kahteen osaan ja lasin yläpuolelle lisäsin valkoisia hologrammitähtiä. Kaikkien korttien reunoille pyyhkäisin mustetta.


2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!