24.3.2023

ATC:itä vaihtoon

Two ATC's in different styles. The background of the first card was made by a fellow crafter. I just added some washi tape and the skeleton.

Tässä kaksi keskenään aika erilaista ATC:tä. Kumpikin löytänyt kodin.

"Asioiden syyt" on tehty vaihtokaverilta saadulle pohjalle. Kukahan tekijänä oli? Tunnistatko itsesi tai tekijän tyylin? Lisäsin taustalle ruutukuvioista washiteippiä ja tummensin kohollaan olevaa verkkokuviointia old paper -musteella, jotta valkoisesta paperista stanssattu luuranko nousee selvemmin esiin. Vahvistin myös ääriviivoja lyijykynällä. Teksti on kirjasta ja kortin reunat musteutettu.

"Kissaihminen"-kortin rakensin sinisellä maalilla peitetyn lehtikuvan päälle. Naisen kasvoja olin käyttänyt kuvansiirrossa Gelli platella. Lisäsin korttiin mainoslehdestä leikatun kuvan valkoisesta ja mustasta kissasta ja kaksi vaihdossa saatua turkoosia kissakuviota. Tekstitarrakin on vaihdon kylkiäisenä saatu, kuten myös stanssattu oksa ylhäällä. Koristeiksi laitoin pieniä sinisiä tarratimantteja ja kimalleliimapisteitä sekä himmeää leimailua tähdillä ja numeroilla. Reunoilla metallihohdemustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!