24.12.2023

Hyvää joulua!

Wishing you a merry Christmas with these faux side step cards. I used this tutorial.

Hyvää joulua kaikille blogini lukijoille! Iso pino joulukortteja on tänäkin vuonna tehty ja lähetetty, mutta ne julkaisin blogin sijaan Instagramin tarinoissa joulukalenterina.

Tämän korttimallin nimi on faux side step card ja ohjeen löysin täältä. Se oli paljon helpompi tehdä kuin varsinainen side step card ja mahtuu helposti tavalliseen kirjekuoreen.

Sinisävyinen kuva on vanhasta 3D-korttilehtiöstä, teksti toisen valmistajan samanmoisesta. Sinisen kiiltävän tähden mankeloin stanssilla Fazerin kääreellisten konvehtien pakkauskartongista. Takapaneelin tähtipaperi on kohokuviointikansiolla koristeltua vesiväripaperia ja etupaneelin taustassa ja edustassa on kahta kuviopaperia. Tummanpunaisen paperin yläreunan muotoilin kuviosaksilla.

Punasävyisen kortin kuva, teksti ja kaksi ylintä kuviopaperia ovat kaikki samasta lehtiöstä. Alapaneelissa on samaa kuviosaksilla leikattua joulutähtipaperia kuin edellisessä kortissa.

Sain tuotua korttiin vielä lisää kolmiulotteisuutta leikkaamalla taaemman paperin yläreunan vinottain kuviostanssilla. Värjäsin paperin yläreunan punaisella musteella, jotta oksat eivät leijuisi pätkittyinä ilmassa.

Oikein rentouttavaa joulunaikaa sinulle!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!