31.1.2010

Vauvakortteja tammikuun ratoksi

Ensimmäinen kuvatuista korteista ei ole vauvakortti lainkaan, vaan onnittelu, vaikka tämä kyllä menisi joulukortistakin ääriviivatarran vaihdolla. Enkelikiiltokuvan taustalla on leimasimella vanhennettu sivu vanhasta sanakirjasta ja revittyä pahvilaatikon pahvia, joiden ympärille on kiedottu metallista kukkalankaa. Korttipohjana pala ruokasalimme tapettia, jonka toinen reuna on leikattu kuviosaksilla.
LeSuhin 3D-nallen taustalla on reunastaan ääriviivatarralla koristettu pala Tiimarin hopeapaperia. Vasemman yläkulman kuvio on leimattu valkoiselle paperille Sinellistä hankitulla leimasimella. Kukassa on kaksi kerrosta Fiskarsin kuviolävistäjällä leikattuja kukkia ja niiden päällä Tiimarin skräppisetistä napattu pikkukukka. Lehdet ovat pihasta; toivottavasti säilyvät ehjänä. Pitsi omista varastoista, nauha Askartelukerhosta. Korttipohja on Sinellin helmiäisneliö ja oikeassa reunassa on samansävyistä kuivatuin kukin koristeltua paperia.
Toinen LeSuhin 3D-nallekortti. Nallen rattaiden taustalla on sinistä paperia (Suomalaisesta kirjakaupasta) taivaana ja kaksipuoliselle teipille kiinnitettyä sisustushiekkaa maana. Hopeinen ryppypaperi on Lidlin askartelupakkauksesta, ja sen kulmissa on ääriviivatarrat. Sininen korttipohja on peitetty lilanvärisellä askarteluharsolla (Minimanista), reunoilla on samanvärisestä paperista Fiskarsin boordileikkurilla lävistetyt suikaleet ja joulukoristeista irrotetut nauhat. Helmitarra keskellä Tiimarin skräppisetistä.
Kolmas LeSuh 3D-kortti. Taustan kirkas peilipintainen pahvi oli jonkun lasten lelun pakkauksessa taustana; sitä oli aika vaikeaa saada kuvattua, kun heijastaa niin paljon. Taustapaperin taustoja en muista, mutta kaunista se on. Vauva-aiheinen nauha tuli meille aikanaan poikamme syntymän kunniaksi tuodun kukan koristeena ja ensimmäistä kertaa korttiaskartelussa uskaltauduin rusetin tekoon. Yläosassa taas Fiskarsin boordi ja taaimmaisena näkyvissä valkoinen korttipohja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!