25.11.2010

Jouluisia enkeleitä

Tässä muutama vintagejoulukortti lisää:
Pajan Art haasteeseen #68 valkoinen joulukortti. Enkelityttö onkin Arjan itsensä lähettämä! Jätin aika paljon näkyviin tuota luonnonvalkoista korttipohjaa, koska se on kauniin kimalteinen. Taustan kuviopaperista poimin värin nauhaan ja kukkaan, jonka lävistin Fiskarsin kahvalävistimellä huonosti tulostuneesta vintagekuvasta. Kukan keskustana on Tulipin läpinäkyvä timantti, jotta kahdet kasvot taustalla erottuisivat. Kukan lehtenä on luonnonvärinen höyhen. Ääriviivatarrateksti on Prismasta ja kulman timantti salaisista toiveista saatu ja tietysti vaaleanpunasävyinen.
KK:n vintagehaasteeseen pyydettiin vintagejoulukortti ja tämä enkelipoika osallistui haasteeseen:
Kerrassaan hurmaava vintagekuva netistä on ressattu reippaalla kädellä. Taustapaperi oli jo valmiiksi leikattu reunoistaan pitsimäiseksi, joten sopivaan kokoon leikkaamisen jälkeen leikkelin toisetkin sivut samaan tapaan, jotta tummansininen korttipohja näkyy rei'istä. Paperin reunat sotkin ruskealla musteella. Kukassa on lävistäjäkukkia, lumihiutalehaaraniitti, timanttikeskusta ja silkkikukan lehdet.
Välillä joulukortti ilman haastetta: 
Tekemänsä ison nuottikukan antoi Elina ensimmäisessä Tampereen kk-tapaamisessa, ja sen ympärille tämän kortin rakensin. Enkelit tulostin netistä katselemaan kukkaa ja taustalle oranssin napin kanssa sointuva skräppipaperi ja ruotsi-suomi-sanakirjan sivu "joulu"-sanan kohdalta. Koristeina valkea sydän Taitotaivaan Sarilta ja kolme sinistä timanttia. Taustakartonki on tummansininen.

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniita ja tunnelmallisia ovat kaikki postauksesi kortit. Kyllä taitavat enkelit ainakin serkuksia olla!!!
  Kiitos osallistumisesta.

  VastaaPoista
 2. Ihania ja tunnelmallisia kortteja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. siinäpä on herttaisia kortteja vino pino

  VastaaPoista
 4. Hurjan suloisia kortteja. Tykkään enkeleistä ja valkoisesta joulu ilmeestä vaikka itse nyt toistaiseksi tätä joulua olen lähestynyt hieman ruskean sävyissä :)

  Kiitos että osallistut kirsikkalehdon namiarpajaisiin ja eikuin peukut pystyyn menestyksellesi :)

  VastaaPoista
 5. Korttisi on tosi kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 6. Hienosti tehtyjä kauniita ovat kaikki korttisi :)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!