2.2.2012

Enkeleitä, pitsiä ja valkoista eli siipikortti

Eikö uusi haasteemme It's all about the vintage and beauty -blogissa kuulostakin houkuttelevalta? Kaikki menneestä ajasta muistuttavat kortit ja paperiaskartelut käyvät nykyään haasteeseen. Minut tuo enkeliteema innosti muotoilemaan twisted easel -kortin siiven muotoon, ja lopputulos näyttää tältä:

"Angels, lace and white" is the newest theme in It's all about the vintage and beauty challenge blog. Doesn't that sound attempting? We accept all kinds of paper crafts being inspired by the past. I got the idea of making a twisted easel card in the form of a wing. The text means in English: "I believe friends are like quiet angels that lift us back on our feet, when our wings forget how to fly." Welcome to join our challenge!
Kortti on luonnossa hiukan puhtaamman valkoinen kuin kuvassa. Ihana enkelinkuva on ladattavissa myös Vintagearkusta. Reunoilla on kullanväristä mustetta ja taustalla kupinaluspaperi. Alla on Pirkon lähettämää vanhaa venäjänkielistä kirjansivua. Toivottavasti siinä ei kirjoiteta mitään kauheuksia, kun en kieltä ollenkaan ymmärrä! Käsittelin kirjansivun gessolla ja ruskealla musteella. Upea pitsi on Madridin tuomisia ja siivenkärkien sideharso lasteni vanhaa uniriepua. Yläreunassa on Siskon helmihuituloita, alhaalla stanssattu kiekura, pari vanhasta tyynystä kaivamaani untuvaa ja valkoinen kukka lumihiutale- ja helmikeskustalla.
Jalustan pohjalla on kaunista ohutta kasvinosapaperia, jota myytiin jokunen vuosi sitten Sinellissä isoissa arkeissa. Netistä tulostetun tekstin päällä on mustekiekuroita, jotka töpötin kiekuran stanssauksesta jääneen paperin läpi. Alla samanlainen kupinaluspaperi kuin enkelin taustalla. Ruusut pitävät siiven pystyssä ja viimeistelevät kortin. Sitä en olekaan vielä miettinyt, minkälaiseen kirjekuoreen kortti mahtuu! 
Tässä vielä kortin rakennekuva takaapäin. 
Ja lopuksi haasteen ihanat sponsorit:
 
 

8 kommenttia:

 1. Wow miten hieno idea ja upea kortti!
  Tuota mallia aletaan varmasti kopioimaan, ehkä minäkin, tiedoksi;-))m

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanan tunnelmallinen kortti!

  VastaaPoista
 3. Tämä kortti liikutti sydäntäni. IHANA

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja kauniit materiaalit tässä kortissa!

  VastaaPoista
 5. Ihan uusi idea tämä siipikortti! Tosi upea kaikin puolin :)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!