6.12.2012

Joulua vintagehaasteblogissa

Today at It's all about the vintage and beauty we're starting a new challenge with the popular theme Christmas. So if your christmasy paper creation has a blast from the past on it, you're welcome to join the challenge! There will be two randomly selected participants to win digital stamps from our two sponsors mentioned below. In my card there's a little bit of everything! The big bauble was stamped on yellowish paper and cut off. Using halfpearls as baubles on the vintage image looks great in my opinion.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille suomalaisille lukijoilleni! Tänään meillä It's all about the vintage and beauty -haasteblogissakin alkaa haaste aiheella Joulu. Jos jouluinen tuotoksesi henkii vanhaa aikaa ja on tehty paperista, se sopii hienosti haasteeseemme! Osallistujien kesken arvotaan kaksi digileimapalkintoa allaolevilta sponsoreilta. Tervetuloa osallistumaan! Itse liitän oman korttini myös Kortiston suureen jouluhaasteeseen.
Joulukortissani on vähän kaikkea: vintagekuva, leimattu ja irtileikattu kuusenkoriste luonnonnarurusetteineen, pieni kakkupaperi, säkkikangasta ja paria kuviopaperia. Kuvan joulukuusenkoristeita korostin puolihelmillä. Punainen samettinauha ja ihana pitsi ovat Nauhataivaasta. Kulkuseen solmin rusetin paidanripustusnauhasta ja ompelin sen kiinni säkkikankaaseen. Reunoja vanhensin ressaamalla ja repimällä.
Did you notice I adhered the lower paper upside down? I realized too late that there's snow now on the bottomside of the berries and leaves. But maybe it's been a bit flurry:)
Huomasitko muuten, että kiinnitin tuon alimmaisen marjakuvioisen paperin ylösalaisin? Itse tajusin liian myöhään, että lumi on nyt kerääntynyt marjojen ja lehtien alareunoille, mutta ehkäpä noinkin voi käydä kovassa tuiskussa:)

 
&

1 kommentti:

  1. Kaunis kortti!Hienot värit! Viehättävän kuvan kuusenpalloidea on mainio. Ihana pitsi!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!