17.1.2013

Talven tunnelmaa

It's all about the vintage and beauty challenge blog is back from its holiday with some new ideas. Our new challenge is called "Feelings of winter", so you're welcome to join us with your wintery paper craft in old-fashioned style. There's also a new series of talented guests starting today with Arja L., one of my favourite artists. We got some material from our new sponsor Paperilohikäärme, that also donates the prize to the lucky winner. Hope to see you at the challenge blog!

It's all about the vintage and beauty -haaste palaa joulutauoltaan tänään, ja blogissa on myös hiukan uusia tuulia. Uusin haasteaiheemme on "Talven tunnelmaa", ja olet tervetullut osallistumaan haasteeseen vanhaa aikaa henkivällä talvisella paperiaskartelullasi. Blogissa alkaa myös uusi sarja, jossa esitellään vintagetyylin taitajia, ja ensimmäisenä on vuorossa yksi henkilökohtaisista suosikeistani, Arja L. Uusi sponsorimme Paperilohikäärme antoi käyttöömme materiaaleja ja lahjoittaa myös palkinnon onnekkaalle voittajalle. Nähdäänhän haasteblogin puolella?
Näin ihania metallikukkia voi hankkia Paperilohikäärmeestä! Lisäsin vain sinisen puolihelmen tuonne keskelle. Myös nauha on samasta paikasta.
Tässä näkyy ensimmäinen talvinen korttini kokonaisuudessaan. Taustan kuviopapereita saa Paperilohikäärmeestä. Lisäsin niihin leimattuja lumihiutaleita ja ressasin ja musteutin reunoja. Alimmaisena oleva lumihiutaleboordi on aikoja sitten boordilävistimellä askartelutapaamisessa tehty ja ruskeaksi värjättynä sopi korttiin kuin nenä päähän. Korttipohja on vaaleansininen.
Toisessa kortissa on samojen pohjapaperien lisäksi tummansinistä tähtikuvioitua paperia omista varastoistani ja Slöjd Detailerista hankittu vintagekuva. Metallikoristeet vasemmassa reunassa ovat itse asiassa yhden koristeen puolikkaat Paperilohikäärmeestä. Mietin kyllä kahteen kertaan, että onko mitään järkeä leikata poikki valmista koristetta, mutta se ei vain pystyssä miellyttänyt silmääni tässä sommittelussa! Sininen pitsikin on Paperilohikäärmeestä.
Katsokaas näitä ihanuuksia! Paperilohikäärmeestä saa metallisia cameopohjanappeja ja niihin sopivia lasilinssejä. Väliin voi esim. leikata palan paperia kuten itse tein, tai nämähän sopisivat varmasti myös kynsilakkakorutekniikkaan niille, jotka sitä taitavat. Alla on paperiset lumihiutaleet ylemmän kortin boordin reunasta ja harsokukat Siskolta. Tässä kuvassa erottaa myös vintagekuvan hahmojen kimaltavat ääriviivat ja kirjainten valkoiset osat, jotka piirsin kirkkaalla Sakuran kohokynällä. Sitäkin saa Paperilohikäärmeestä.

 

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit kortit. Talven tunnelman aistii.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia kortteja! Tuota alempaakin katsoessa ei ollenkaan haittaa että on -24astetta ulkona.

  VastaaPoista
 3. Both are lovely cards! I adore that flower on the first and the great retro image on the second. Wishes, Suzanne x

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos Sanna vinkistä! Menin Paperilohikäärmeen nettikauppaan ja ah mitä ihanuuksia sieltä löytyykään! Ja tilasin tietty vaikka mitä... :) Korttisi ovat hienoja ja tuosta metallikukasta sain kimmokkeen etsiä niitä!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!