3.9.2013

Pino kortteja

On the card crafters' meeting in May we received a list of challenges for the summer with altogether 20 different challenges. I managed do make 6 cards, and to my surprise I was the only one that made any, so I also "won" the prize. One of the participating cards, a wedding card, has already been posted on the blog, so here are the remaining 5. The themes of the challenges are written in English under the images.

Alavilla toukokuussa olleessa KK-viikonlopussa jaettiin lopuksi osallistuneille haastelista, joka sisäksi kokonaista erilaista 20 haastetta kesän ratoksi. Sain tehtyä niistä 6 määräajan loppuun mennessä ja harmittelin, kun en ehtinyt enempää, mutta eipä se sitten haitannutkaan mitään, koska olin ainoa, joka kortteja oli ylipäätään tehnyt, joten palkintokin "osui" sitten arvonnassa minulle. Yksi korteista, Akselin ja Elinan häävalssin inspiroima hääkortti, on jo julkaistu täällä, mutta tässä pinossa loput 5.
Non-coloured stamped image
Tämän haasteen aiheena oli värittämätön leimakuva. Ostin Askartelupirtin kirpputorilla Elinalta tämän kitaraleiman, jonka leimasin ruskean ja pronssin sävyillä. Koristeeksi laitoin turkooseja puolihelmiä ja neulasin kuvan irti paperista. Taustalle laitoin cd:n jota olin käsitellyt Tiimarin alekorista ostetulla aineella, jolla tehdään lasille mattapinta. Sotkin alle myös kullanväristä Paperilohikäärmeestä ostettua alkoholimustetta ja lopuksi leimasin nuottirivistöt sinisellä musteella.
Pilkullinen paperi taustalla ja keskiympyrässä on mistien suihkutuslaatikon pohjalla säilytettyä suttupaperia. Turkoosi raita takana on kimaltavaa paperia reunoillaan mustat revityt suikaleet, joihin sotkin pronssinväristä mustetta. Tekstin tulostin koneelta ja värjäsin Askartelupirtiltä Askartiksen poistomyynnistä ostamani maskin kanssa. Viimeiseksi silaukseksi etsin perhotarvikepussukasta väreihin sopivat höyhenet. Lopputulos ei todellakaan ole tyypillistä minua, mutta pidän siitä kovasti!
Animal
Tämän kortin tein jo Alavilla, ja sen aiheena on eläin. Kuva on Slöjd Detaljerin arkilta, taustalla vaaleanpunaista Sinooperin Sinna-paperia ja Sinellistä joskus hankitun harmaasävyisen A4-paperin koristeltu kulma. Pohjaan leimasin metalliroosia koukeroita lempileimasimellani. Rusetista roikkuu hopeanvärisessä langassa kaksi riipusperhosta.
No stamping
Tätä korttia aloittelin myös jo Alavilla, ja käytin siinä pelkästään Annikan silppulaatikon papereita. Siinäpä vasta aarrelaatikko! Tytöt haastoivat minut tekemään kortin, jonka väritys olisi pinkki-lime. Varsinainen haaste, johon tällä osallistuin, oli "kortti leimaamatta".
Shiny/glittery
Kiiltävää piti löytyä tästä kortista. Tämän ja seuraavan kortin puolestaan tein Askartelupirtillä. Kuva Slöjd Detaljerin, taustalla siniturkooseja papereita, joista yhtä sotkettu gessolla, ja alimmaisena samaa kohokuvioitua kiiltopaperia kuin kitarakortissakin. Alareunan aallot leikkasin samaiselta kirppikseltä Puuhikselta ostamastani paperista ja korostin aaltoja vielä kimalleliimalla. Ihana sudenkorentohaaraniitti on Paperilohikäärmeestä. Kaksi kalaa taitoin korttiin kapeasta nauhasta.
Use black
"Käytä mustaa" kuului yksi haasteista. Halusin väristä huolimatta tehdä tyttömäisen kortin. Kuvan olen leimannut aikanaan tapaamisessa Hennalta ja värittänyt akvarellikynillä. Taustalle leimailin mustia pikkukukkia. Taustalla on kolmea kuviopaperia ja lisäksi leikattuja kukkia neljännestä. Yläreunan paperin pilkut olivat alkujaan harmaita, mutta lisäsin niihin väriä akvarellikynillä, samoin kuin alareunan kukkiin. Värikäs kukkarivinauha on Anun Putiikeista. Koristeina lisäksi marthan perhonen, mustaa pitsiä, Teippitarhan teipinpätkä ja paljettikukka, jolla on kukkahaaraniitti keskustana. Pari raitaa pursotin vielä kimalleliimalla keskimmäisen paperin reunoihin.

1 kommentti:

  1. Neitihän on ollut todella ahkera korttien parissa! =) Ihania kortteja joka ainut! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!