13.1.2014

Paperilohikäärmeen 1-vuotishaaste

Something unusually green for me to start the year with... Paperilohikäärme, a finnish craft supply shop is celebrating its first birthday with a bingo challenge. On my card I used the elements from the row: wings, recycled material (book pages), embossing. I also picked the ideas of using mists and a 3D-element from the bingo matrice. The background oval of the handcut 3d flower fairy has been dry embossed and coloured with mists. I used my newest die to cut the flourishes from a page of an old novel.

Paperilohikäärmeellä oli 1-vuotissynttärit, joiden kunniaksi blogissa on bingohaaste. Osallistun rivillä: siivet, kierrätysmateriaali (kirjan sivut), kohokuviointi. Osumat tulee myös ruutuihin: 3D-elementti ja suihke. Tämä ensimmäinen tänä vuonna julkaistava uusi kortti on tavoistani poiketen vihreä!
Kukkaiskeiju on perinteinen käsinleikattava 3D-kuva ja askarteluystävältä saatu. Siipiin laitoin Sticklesiä. Taustasoikion kohokuvioin ja värjäsin Paperilohikäärmeestä hankituilla suihkeilla. Saksankielisestä romaanista stanssasin kiekuraoksia. Sudenkorento on haaraniitti Paperilohikäärmeestä. Taustapapereista keskimmäinen on paperikosta, jonka ostin Tiimarin loppuunmyynnistä.
Kukissa on lävistimellä napsuteltuja ja pallopäillä muotoiltuja osia sekä isoimmassa kaksi alimmaista kerrosta valmiskukkia. Isoimpaan laitoin Sticklesiä ja pienemmän alkujaan valkoisen värjäsin mistillä. Koruneulat voitin reilu vuosi sitten muistaakseni Live & Love Craftsin joulukalenterista. Niiden paksuja varsia on aika vaikeaa saada asettumaan korttiin!
Onnea ja pitkää ikää Paperilohikäärmeelle!

7 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis!
  Hyvin on kaikki elementit kortissa mukna.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis kortti, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis. Ihana kuva ja kivat värit.

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit ja muutenkin hieno kortti. En ole 3D -kuvien suurin ystävä, mutta tähän korttiin sopii todella mainiosti :)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!