27.2.2014

Pitsiä kortissa

It's all about the vintage and beauty challenges you to use lace. The more, the prettier! As long as there's a blast from the past present, any creation made of paper will do. Our sponsors Fitztown and Paperikierre will donate great prizes for the winners, so you're welcome to join us! The big rose on my card is a digital stamp from Fitztown. I used three different laces and three different papers together with a vintage image.

It's all about the vintage and beauty haastaa käyttämään pitsiä. Mitä enempi, sitä sievempi! Kun vain vanhaa aikaa on mukana, niin mikä tahansa paperiaskartelu käy haasteeseen. Sponsorimme Fitztown ja Paperikierre tarjoavat voittajille ihanat palkinnot, joten nyt kannattaa osallistua!
Omassa kortissani on Fitztownin ruusudigileima, jonka väritin vintagekuvan värejä mukaellen Inktenseillä ja irrotin neulanpistoilla paperistaan reunoja myötäillen. Tytön mekkoon lisäsin pitsikerroksen leikkaamalla veitsellä viillon reunan myötäisesti ja työntämällä siihen pätkän Eurokankaan halkaistua nauhakujapitsiä. Taustan kaksi pitsiä ovat Nauhataivaasta. Kortin ylä- ja alareunassa on kuviollista skräppipaperia ja leveän pitsin alla yksiväristä.


3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!