14.4.2014

ATC -tuplavaihto I

I took part in a trade circle of ATC's, and made the first two cards using images sent by the person, who then received the ready-made cards from me. The next two lovely pink cards were made for me by Sirppis, using two vintage images of little girls I sent. And the last two cards were made by Marde and Tiina T, and randomly sent to me.

Osallistuin Sailan järjestämään vuoden ensimmäiseen ATC-tuplavaihtoon, ja sain taas kerran ihania kortteja. Kiitos Sailalle järjestelytyöstä!

RaijaAnnikin lähettämistä kauniista kuvista tein hänelle kortit: "Tutkimusretkellä" ja "Mielitiettyni". Ensinmainitun valkoinen tiikerinpentu on kiiltokuva, josta leikkasin valkoiset reunat pois saadakseni sen maastoutumaan raidalliseen taustaan paremmin. Revin taustalle silppukuorestani kapeita paperisuikaleita. Alimmaisena on gessolla haalistettu suikale ilmeisesti venäjänkielistä sanomalehteä. Ainoat koristeet ovat punaiset kangaskukkaset, jotka leikkasin irti kukkanauhasta, ja yksittäinen harmaa puolihelmi.
Toiseen ATC:hen tein taustan samalla tekniikalla, mutta lisäsin sinne myös Juhlamokan purkkimainoksesta leikatut talot tuomaan saatillaolon tunnelmaa kokonaisuuteen. Vintagekuvan neulasin ja revin soikeaksi. Alareunassa on vaaleansinistä kangaskukkanauhaa ja skräppipaperista irtileikattu perhonen. Molempien korttien kulmat pyöristin ja reunat musteutin ruskealla.
Lähettämistäni vintagetytönkuvista minulle teki suloiset kortit Sirppis, ja vieläpä lempivärini vanhan roosan sävyissä! Sattumaako lienee? Korttien nimet ovat "Lintuemo I" ja "Lintuemo II". Kiitoksia kovasti!
Arvotut valmiit kortit sain tällä kertaa sinisen sävyissä. Vasemmalla Tiina T:n "Majakanvartija" ja oikealla Marden "Paris I". Kiitos myös näistä kauniista korteista!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja olet tehnyt ja saanut!

    VastaaPoista
  2. Ihania kortteja kaikki! Kiitos sinulle osallistumisesta vaihtoon :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!