12.5.2014

Ylioppilaskortti pojalle

Here is a twisted easel card for a graduated boy. The image is from Magnolia and the papers from Papermania's Persimmon collection, an oldie that I hadn't used for ages. This card seems to have a touch of vintage style because of the colours and the distressed paper edges, even if i didn't plan it. 

P#skarteluhaasteessa kysellään nyt kesän juhliin liittyvien korttien perään. Yhden ylioppilaskortin olen minäkin saanut tehtyä. Tämä on malliltaan vino telinekortti eli twisted easel, joita minun tulee nykyään jostain syystä tehtyä useammin kuin suoria telinekortteja.
Magnolian leimakuvan väritin Inktenseillä. Paperit ovat Papermanian mukavan vanhahtavasta Persimmon collection -paperikosta, jota en ole tullut pitkiin aikoihin käyttäneeksi. Reunojakaan en näemmä osaa olla ressaamatta, joten tässäkin kortissa on hiukan vintagehenkeä, vaikken siihen pyrkinytkään. Mustan kiekurakoristeen stanssasin Askartelupirtillä ja lisäsin siihen kotona yhden kullanvärisen timantin keskelle. Kulmakuvio on Sinellistä ja lyyratarra Tiimarista, nauhat paidanripustusnauhaa ja onnitteluteksti Mervin lähettämä, kiitos! Punainen nauha ei kyllä luonnossa ole noin silmiinpistävä kuin näissä kuvissa.

Jalustan teksti on suosikkini vanhoista Taitotaivaan tekstileimoistani. Stanssasin tekstipaperin, musteutin reunat punaisella ja kiinnitin tekstilaatan kauttaaltaan kohotarralla, jotta kannen saa lukittua pystyasentoon tekstilätkän taakse. Näin muita koristeita ei tarvita, kun niitä on poikien kortteihin aina vähän hankalampaa keksiä.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!