19.6.2014

Puutarha hiirten kaupungista

What a summer! We just had snow in Southern Finland on Tuesday. And no, that's not normal! But still, the theme of the newest It's all about the vintage and beauty challenge is "Summery garden". Our sponsor Fitztown will donate the winner some digital stamps. I used one with a mouse city on my card and added lots of flowers of course. Welcome to join us!

Voi tätä Suomen kesää; lyhyt mutta vähäluminen! Silti uudessa pitkään kestävässä It's all about the vintage and beautyn haasteessa on nyt aiheena "kesäinen puutarha". Voittaja saa sponsoriltamme Fitztownilta digileimoja. Itse käytin heiltä satumaisen hiirikaupungin kuvaa ja lisäsin tietysti paljon kukkia puutarhaan. Tervetuloa osallistumaan haasteeseemme!
Aloitetaankin poikkeuksellisesti lähikuvalla. Tällainen Fitztownin digileima minulla oli käytössä tällä kertaa. Inktensejä ja valkoista geelikynää käytin värittelyyn. Reunat rispasin ja musteutin ruskealla, ja sitten vain koristepaperi alle ja kasvattamaan kukkia päälle.
Kokonaisuuteen tuli lopulta neljä kerrattua kukkaa ja kolme kuviolävistimellä napsutettua ja mustetyynyyn painamalla värjättyä perhosta. Kukkien aukot täyttelin stanssatuilla kiekuroilla, rullatuilla kukanvarsilla ja parilla valmislehdellä.
Kukistakin otin pari lähikuvaa. Isoimman kukan päällimmäinen kerros on stanssattu vanhasta saksankielisestä kirjansivusta, joita olen saanut Taimiorvokilta.
Korttipohjaksi valitsin tällä kertaa vaaleanvihreän neliöpohjan. Tekstisivulle leikkasin kulman Suomalaisen kirjakaupan kuviollisesta kopiopaperista, jotka ovat käteviä tähän tarkoitukseen.


4 kommenttia:

 1. Upea kortti !
  Hyvää juhannusta sinulle !

  VastaaPoista
 2. Upea ja satumainen.
  Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle

  VastaaPoista
 3. Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!