18.3.2015

Nallekortti

Something colourful for a change! A 3D-bear on a card I made following a sketch of a challenge. There also had to be some ribbon or twine included. I put a wide translucent ribbon between the two green panels.

Vaihteeksi jotain värikästä Koukussa kortteihin -haasteen luonnoksen pohjalta. Mukana piti olla myös nauhaa tai narua. Minä laitoin leveän läpikuultavan nauhan tuonne vihreitten suikaleitten väliin.
3D-nalle on Tiimarin peruja. Kuviopaperi on isosta skräppipaperilehtiöstä, jonka muistaakseni olen ostanut joskus Lidlistä. Vihreää paperia löytyi silppukuorestani melkeinpä tismalleen tämänkokoinen pala. Kohokuvioin sen jonkun lehden kylkiäisenä tulleella pikkuisella kohokuviointitaskulla. Tai ehkä pitäisi sanoa "uppokuvioin", kun nuo pallurat nyt tuli laitettua sisäänpäin. Pienet valkoiset napit ovat haaraniittejä.
Naureskelin itsekseni, että tulipa tästä harvinainen kortti meikäläiselle, ei vain aiheen tai värien perusteella, vaan myös siksi, että maltoin olla ressaamatta paperien reunoja! Ruskeaa mustetta sentään sutaisin kehystämään korttia. Oikean yläreunan kuppikakun leikkasin veitsellä nallen alle jääneestä paperista, kun tuo kulma uhkasi muuten jäädä niin tyhjäksi. Tässä vielä tuo luonnos, jonka käänsin peilikuvaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!