22.6.2015

Hevonen ja tyttö

Card had to be made from a Lily of the Valley stamp following a sketch for a Finnish challenge. Quite a challenging task, and that's why I liked it! The text says "Congratulations". More practical to write on tiny banners in Finnish ;)

Koukussa kortteihin Leimaillaan ja väritellään -haasteessa oli tällä kertaa vuorossa Lily of the Valley leimanvalmistajana, ja niitä leimakuvia jopa jonkun verran omistan, joten ei muuta kuin mukavan haastavaa luonnosta seuraamaan!
Valitsin taustan ruudukkoon samansävyistä paperia kuin taustapaperi. Molemmat leikkasin isoilta skräppiarkeilta. Leimakuvan väritin Inktenseillä ja revin paperin reunat. Kehykseen valitsin yksivärisen murretun vaaleanpunaisen paperin, jonka reunat ressasin. Bosskutzin kiekuran stanssasin alakulmaan saman paperin keskeltä näkyviin jäämättömästä kohtaa.
Vaikein toteutettava osa kortissa oli tuo lippusiima. Leikkasin lopulta liput luonnonlehtiä sisältävästä läpikuultavasta paperista ja raaputin kirjaimet siirtokuva-arkilta. Naru on ryijymme alareunasta silloin tällöin irtoilevista hapsuista. Jos haluat, voit käydä tykkäämässä kortistani Koukussa kortteihin Facebook-sivustolla 28.6. alkaen.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!