25.9.2015

Maalikokeiluja

Playing with paints, a brayer and stencils, following this tutorial. It was great fun, and the great part of this challenge over at the Finnish Ning community of card crafters is, that you actually change the cards with the other participants, so I got one of these colourful cards from Jehkotar via mail. Thanks Taru!

Koukussa kortteihin -sivuston "Oletko koskaan tehnyt korttia" -haasteessa leikittiin nyt maaleilla, telalla ja maskeilla Jehkottaren opastuksella. Tekeminen oli hauskaa, ja vielä kivempaa tuossa haasteryhmässä on se, että kortit oikeasti vaihdetaan osallistujien kesken, joten sain postissa yhden noista Jehkottaren ohjepostauksen värikkäistä korteista itselleni. Kiitos Taru!

Eihän tämä kortti minulta ihan vaikeuksitta syntynyt. Minulla oli todennäköisesti liian huokoinen paperi, joten maalia kului telaamiseen todella paljon. Lisäksi yritin alkuun saada maskienkin päälle maalin levitettyä telalla, mutta eihän siitä mitään tullut. Sitten onneksi katsoin ohjetta tarkemmin, ja huomasin vaihtaa vaahtomuovisienen käyttöön. Mustalla maalilla töpöttämästäni kukasta tuli sen verran epätarkka rajoiltaan, että päätin tehdä kukan uudestaan sen päälle valkoisella kohopastalla, ja näin musta jäi ikäänkuin varjostukseksi sen alle.
Lyhtyketjuleimasimella toin lisää itämaista tunnelmaa korttiin, ja ainoa päälle kiinnitetty koriste on Paperilohikäärmeestä ostettu sudenkorentohaaraniitti. Taitotaivaan tekstin leimasin samalle paperille, leikkasin irti, ja kohotin sitä hiukan kartongilla ennen korttiin kiinnittämistä. Ja tavoilleni uskollisena leikkasin veitsellä tekstin päälle kukan osan, joka uhkasi jäädä tekstilaatan alle piiloon. Kaikki kulmat pyöristin.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!